Što odjenuti za svečane prilike – glavni trendovi modernih kombinacija

Što odjenuti za svečane prilike – glavni trendovi modernih kombinacija

Svečane prilike se razlikuju pa tako i odjeća koja je za njih prikladna. Ako tražite ideju što odjenuti kao gost na svadbi, za promociju, što odjenuti za prvu pričest, za krizmu ili za neki svečani domjenak ili večeru ispod su neke od ideja.

Iako je haljina nešto što se prvo veže uz svečanu modu, ona nije jedina opcija. Dok su nekima haljine uvijek i najjednostavniji i najbolji izbor, drugi traže neke nove ideje.

U mnogo situacija, posebno kada se ne radi o strogo svečanim prilikama kada se zahtjeva haljina, izbor može biti raznovrstan. Ako vam se čini da je haljina previše za neku priliku, ne želite odjenuti haljinu ili želite nešto drugo opcije su brojne.

Neke od opcija svečanih trendova:

Kao i kod haljina, o kroju, materijalu, boji, cipelama, te ukupnom dojmu ovisit će da li su neke od ovih kombinacija svečane ili ležerne.

Iako se često svečane prilike vežu uz svadbe, posebno u proljeće česti su pozivi na prve pričesti, krizme, krštenja, ali brojen druge prigode poput obljetnica, svečane večere i slično.

Brojne su prilike koje se pojavljuju kada treba odjenuti nešto svečaniju odjeću, no, nisu samo haljine svečana odjeća, nego mogu biti i brojne druge kombinacije. Ispod donosimo trendove koje je brand LIU JO predstavio kao odjeću za svečane prilike.

Liu Jo odjeća za svečane prilike

Kod izbora svečanih kombinacija kombinacija potrebno je voditi računa o izboru kroja, materijala i boje.

Ista haljina od satena i lana neće izgledati isto, kao niti isti kroj suknje. Uzorak je također bitan, a ne ovisi samo o vrsti nego i veličini uzorka i načinu na koji su raspoređeni.

Vezano:

Ostavite komentar

*