Moderna ženska odijela za 2024. – najnoviji trendovi za proljeće i ljeto

Moderna ženska odijela za 2022. – najnoviji trendovi za proljeće i ljeto

Poslovna moda se kontinuirano mijenja, te se i ženska odijela prilagođavaju trendovi. No, ženska odijela su trend koji je nosiv ne samo u poslovnom svijetu, nego i za različite druge prilike. Moderni sakoi su postali dio casual looka, čak i izlazaka.

Moderna odijela su zaista raznolika. Iako se nekad odijelo vezalo uz poslovan look, danas se odijela nose u različitim prilikama, ne zahtijevaju sva poslovna mjesta sličan stil odijevanja, te se odijela mogu prilagoditi svima.

Oversized odijela, široke hlače i sako, hlače s rastezljivim remenom…

Moderna su odijela u svim bojama. I dok općenito ljeto vodi prema svjetlijim i jačim bojama, što se očituje i na modernim ženskim odijelima, istovremeno se kod odijela zadržavaju i neutralne i tamnije boje.

Ove sezone stil modernih odijela je različit, krojeve možete prilagoditi sebi, no, ono po čemu se ističu moderna odijela su boje. Jake boje poput plave, zelene, ružičaste, bit će odličan izbor za mnoge prilike. No, i dalje su i tamna odijela moderna i prisutna u većini kolekcija popularnih brandova.

Naglašeni džepovi su istovremeno praktični i modni detalj.

Mango ženska odijela

Mango odijela za žene ove sezone su jednostavna i praktični. Moderna su odijela kod kojih je sako strukturiranog kroja. Hlače su različitih modela, od užih, do ravnih nogavica. Dužina hlača također varira. No, ono što se ističe su boje. Odijela u upečatljivim bojama su neizostavna.

Zara ženska odijela

Zara kolekciju ženskih odijela ove sezone karakterizira predimenzioniranost. Naglašeni gumbi i dvoredno kopčanje, također su neki od upečatljivih detalja ovosezonske kolekcije. No, istovremeno moderan je i sako bez ovratnika, kao i strukirani sako. Moderne boje su jake, upečatljive poput boje fuksije, žute, zelene, ružičaste, ali i svijetle te neutralne boje. Hlače su također različitih modela, moderne su visokog struka, uže, ali i široke duge hlače.

Tommy Hilfiger ženska odijela

Tommy Hilfiger ženska odijela su svestrana te istovremeno elegantna. Kolekcija obuhvaća od jednobojnih odijela u tamnim bojama, poput tamno plave, do jakih boja, te ženskih odijela s uzorkom. Moderna su odijela sa dvostrukim kopčanjem, ali i jednostrukim. Dužina hlača i u kolekciji Tommy Hilfiger varira od kraćih do dugih hlača.

Massimo Dutti ženska odijela

Kolekciju Massimo Dutti ženskih odijela karakteriziraju oversized modeli, a to se često odnosi i na hlače i na sako. Moderan kroj sakoa je uglavnom ravni kroj, a dodatak su naglašeni gumbi i dvoredno kopčanje. No, ovakve sakoe može se nositi i s remenom. Massimo Dutti donosi odlična odijela od vune, idealna za hladnije dane. Naglašeni džepovi, gumbi, dvoredno kopčanje, samo su neki od detalja koji se mogu ove sezone pronaći na Massimo Dutti ženskim odijelima. Karirano odijelo samo je jedna od varijanti odličnih kombinacija za ovu sezonu.

Marella ženska odijela

Marella ženska odijela karakterizira elegancija i ženstvenost. Spoj su modernih linja i boja, ali su ipak zadržali i klasiku ženskih odijela. Sako je često srednjeg kroja, ne radi se o uskim, ali ni o preširokim modelima, kakvi su česti kod nekih drugih brandova. Jasne su linije, ponekad je sako strukiran ili je dodan remen kako bi naglasio linije, ali i upotpunio dojam. Moderni sakoi su na dvostruko i jednostruko kopčanje, dok su neki modeli bez gumba.

Kolekcija jesen zima jednostavno oduševljava. Istovremeno je neutralna, ali i posebna. Elegancija, naglašeni detalji, pokazivanje osobnosti… U kolekciji su prisutne neutralne boje poput bež, smeđe i crne, ali i i uzorci i jake boje. Ukoliko se ne možete odlučiti odličan izbor su odijela neutralnih boja s uzorkom.

Max Mara ženska odijela

Neka od odijela su dizajnirana te rađena od materijala da su ugodna za sva godišnja doba, što ih čini praktičnima. Moderne boje su i tamne i svijetle. Krojevi su ponekad širokih linija dok su istovremeno moderni i strukirani sakoi. Dvostruko kopčanje, naglašeni reveri i gumbi, samo su neki od detalja koji se ističu na odijelima iz nove kolekcije.

Moderna tamna ženska odijela

Tamna ženska odijela su prikladna za svaki dan, ali i posebne prilike. Moderne boje su tamno plava, tamno siva, crna… Ovakva odijela se mogu odlično kombinirati na cipele, ali i na tenisice.


Komentari

Odgovori

*