Moderna ženska odijela za 2023/2024. – najnoviji trendovi za jesen i zimu

Moderna ženska odijela za 2023/2024. – najnoviji trendovi za jesen i zimu

Ženska odijela su trend koji je nosiv ne samo u poslovnom svijetu, nego i za različite druge prilike. Odijela su posljednjih sezona postala trend koji se može pronaći skoro svuda. Ženska odijela su klasično dio poslovne mode, no posljednjih sezona postali su sastavni dio casual, kao i svečane odjeće. Moderni sakoi kao i odijela su postali dio casual looka, čak i izlazaka. Žensko odijelo upravo iz tih razloga ima dodatne prednosti, može se odijenuit kao odijelo, ali i odvojeno u raznim kombinacijama.

Moderna odijela su zaista raznolika. Iako se nekad odijelo vezalo uz poslovan look, danas se odijela nose u različitim prilikama, ne zahtijevaju sva poslovna mjesta sličan stil odijevanja, te se odijela mogu prilagoditi svima.

Oversized odijela, široke hlače i sako, hlače s rastezljivim remenom…

Moderna su odijela u svim bojama iako općenito zimi prevladavaju neutralnije i tamnije boje.

Naglašeni džepovi su istovremeno praktični i modni detalj.

Ove sezone posebno se ističu karirana odijela, skoro da nema branda koji u kolekciji nema određeni karo uzorak, naglašene kockice i slično. Također, kod mnogih brandova dominiraju kombinacije s ravnim loafers cipelama, koje će ako je suditi po reklamnim kampanjama izjednačiti se u popularnošću s tenisicama. No, naravno tu su i klasične salonke i cipele visoke potpetice za odlične kombinacije s ženskim odijelima.

Mango ženska odijela

Mango odijela za žene ove sezone su jednostavni i praktični. Moderna su odijela kod kojih je sako strukturiranog kroja kao i ravni i oversized sakoi. Hlače su različitih modela, od užih, do ravnih nogavica. Dužina hlača također varira. Uske hlače do gležnja, šire hlače ravnog kroja dužine također do gležnja ili skroz do poda, neki su od osnovnih modela koje ćemo viđati ove sezone.

Zara ženska odijela

Zara kolekciju ženskih odijela ove sezone karakterizira predimenzioniranost. Naglašeni gumbi i dvoredno kopčanje, također su neki od upečatljivih detalja ovosezonske kolekcije. No, istovremeno moderan je i sako bez ovratnika, kao i strukirani sako. Moderne boje su tamne, crna, smeđ, siva, ali i upečatljive poput boje fuksije i ljubičaste, te odijela s uzorkom. Hlače su također različitih modela, moderne su visokog struka, uže, ali i široke duge hlače, hlače ravnog kroja.

Sako naglašenih revera i naramenica, s tvid uzorkom odličan je izbor za one koji žele pokazati osobnost. Dvoredno kopčanje s metalnim gumbima dodatno naglašava predimenzioniranost sakoa.

Za svečanije prilike odličan izbor je ljubičasti sako od baršuna s naglašenim prednjim džepovima.

Tommy Hilfiger ženska odijela

Tommy Hilfiger ženska odijela su svestrana te istovremeno elegantna. Kolekcija obuhvaća od jednobojnih odijela u tamnim bojama, poput tamno plave, do jakih boja, te ženskih odijela s uzorkom. Moderna su odijela sa dvostrukim kopčanjem, ali i jednostrukim. Dužina hlača i u kolekciji Tommy Hilfiger varira od kraćih do dugih hlača.

Massimo Dutti ženska odijela

Kolekciju Massimo Dutti ženskih odijela karakteriziraju oversized modeli, a to se često odnosi i na hlače i na sako. Moderan kroj sakoa je uglavnom ravni kroj, a dodatak su naglašeni gumbi i dvoredno kopčanje. No, ovakve sakoe može se nositi i s remenom. Massimo Dutti donosi odlična odijela od vune, idealna za hladnije dane. Naglašeni džepovi, gumbi, dvoredno kopčanje, samo su neki od detalja koji se mogu ove sezone pronaći na Massimo Dutti ženskim odijelima. Karirano odijelo samo je jedna od varijanti odličnih kombinacija za ovu sezonu.

S.Oliver ženska odijela

Kolekcija ženskih odijela S.Oliver je raznolika od tamnih do jačih i svjetlijih nijansi.

Marella ženska odijela

Marella ženska odijela karakterizira elegancija i ženstvenost. Spoj su modernih linja i boja, ali su ipak zadržali i klasiku ženskih odijela. Sako je često srednjeg kroja, ne radi se o uskim, ali ni o preširokim modelima, kakvi su česti kod nekih drugih brandova. Jasne su linije, ponekad je sako strukiran ili je dodan remen kako bi naglasio linije, ali i upotpunio dojam. Moderni sakoi su na dvostruko i jednostruko kopčanje, dok su neki modeli bez gumba.

Kolekcija jesen zima jednostavno oduševljava. Istovremeno je neutralna, ali i posebna. Elegancija, naglašeni detalji, pokazivanje osobnosti… U kolekciji su prisutne neutralne boje poput bež, smeđe i crne, ali i i uzorci i jake boje. Ukoliko se ne možete odlučiti odličan izbor su odijela neutralnih boja s uzorkom.

Elisabetta Franchi ženska odijela

Elisabetta Franchi elegantne kombinacije hlača i sakoa ove sezone donose različite modele koji se dodatno mogu kombinirati sa suknjama. Naglašeni džepovi i gumbi karakteriziraju kolekciju. Prisutni su i ravni i strukirani sakoi.

Max Mara ženska odijela

Neka od odijela su dizajnirana te rađena od materijala da su ugodna za sva godišnja doba, što ih čini praktičnima. Moderne boje su i tamne i svijetle. Krojevi su ponekad širokih linija dok su istovremeno moderni i strukirani sakoi. Dvostruko kopčanje, naglašeni reveri i gumbi, samo su neki od detalja koji se ističu na odijelima iz nove kolekcije.

Moderna tamna ženska odijela

Tamna ženska odijela su prikladna za svaki dan, ali i posebne prilike. Moderne boje su tamno plava, tamno siva, crna… Ovakva odijela se mogu odlično kombinirati na cipele, ali i na tenisice.


Komentari

Odgovori

*