Moderna ženska odijela za 2021. – najnoviji trendovi

Moderna ženska odijela za 2021. – najnoviji trendovi

Poslovna moda se mijenjala već godinama, a posljednje godine posebno. No, ženska odijela su trend koji je nosiv ne samo u poslovnom svijetu, nego i za različite druge prilike. Moderni sakoi su postali dio casual looka, čak i izlazaka.

Moderna odijela su zaista raznolika. Iako se nekad odijelo vezalo uz poslovan look, danas se odijela nose u različitim prilikama, ne zahtijevaju sva poslovna mjesta sličan stil odijevanja, te se odijela mogu prilagoditi svima.

Oversized odijela, široke hlače i sako, hlače s rastezljivim remenom…

Moderna su odijela u svim bojama. I dok općenito ljeto vodi prema svjetlijim i jačim bojama, što se očituje i na modernim ženskim odijelima, istovremeno se kod odijela zadržavaju i neutralne i tamnije boje.

Naglašeni džepovi su istovremeno praktični i modni detalj.

Mango ženska odijela

Mango odijela za žene ove sezone su upečatljiva, svijetlih ili jakih boja. Sako i hlače od lana prilagođeni ljetnim danima, također su dio kolekcije. Uglavnom su u moderni duži i pomalo širi sakoi. Često su ravnog kroja i lepršavog dizajna. No, moderna su i odijela kod koji je sako strukturiranog kroja. Hlače su različitih modela, od užih, do ravnih nogavica. Dužina hlača također varira.

Zara ženska odijela

Zara kolekciju ženskih odijela ove sezone karakterizira predimenzioniranost. Naglašeni gumbi i dvoredno kopčanje, također su neki od upečatljivih detalja ovosezonske kolekcije. No, istovremeno moderan je i sako bez ovratnika, kao i strukirani sako. Moderne boje su jake, upečatljive poput boje fuksije, žute, zelene, ružičaste, ali i svijetle te neutralne boje. Hlače su također različitih modela, moderne su visokog struka, uže, ali i široke duge hlače.

Tommy Hilfiger ženska odijela

Tommy Hilfiger ženska odijela su svestrana te istovremeno elegantna. Kolekcija obuhvaća od jednobojnih odijela u tamnim bojama, poput tamno plave, do jakih boja, te ženskih odijela s uzorkom. Moderna su odijela sa dvostrukim kopčanjem, ali i jednostrukim. Dužina hlača i u kolekciji Tommy Hilfiger varira od kraćih do dugih hlača.

Massimo Dutti ženska odijela

Kolekciju Massimo Dutti ženskih odijela karakteriziraju oversized modeli, a to se često odnosi i na lače i na sako. Moderan kroj sakoa je uglavnom ravni kroj, a dodatak su naglašeni gumbi i dvoredno kopčanje. Materijal koji se ove sezone često koristi u Massimo Dutti kolekciji je lan. JOIN LIFE Care lan je europskog podrijetla iz održivog uzgoja.

S.Oliver ženska odijela

Kolekcija ženskih odijela S.Oliver je raznolika, prilagođena toplijem vremenu, svjetlijim bojama, no prisutne su i jake boje.

Marella ženska odijela

Marella ženska odijela karakterizira elegancija i ženstvenost. Spoj su modernih linja i boja, ali su ipak zadržali i klasiku ženskih odijela. Sako je često srednjeg kroja, ne radi se o uskim, ali ni o preširokim modelima, kakvi su česti kod nekih drugih brandova. Jasne su linije, ponekad je sako strukiran ili je dodan remen kako bi naglasio linije, ali i upotpunio dojam. Moderni sakoi su na dvostruko i jednostruko kopčanje, dok su neki modeli bez gumba.

Elisabetta Franchi ženska odijela

Elisabetta Franchi elegantne kombinacije hlača i sakoa ove sezone donose različite modele koji se dodatno mogu kombinirati sa suknjama. Naglašeni džepovi i gumbi karakteriziraju kolekciju. Prisutni su i ravni i strukirani sakoi.

Max Mara ženska odijela

Neka od odijela su dizajnirana tako i od materijala da su ugodna za sva godišnja doba, što ih čini praktičnima. Moderne su jake boje, ali i tamne i svijetle. Krojevi su ponekad širokih linija dok su istovremeno moderni i strukirani sakoi. Dvostruko kopčanje, naglašeni reveri i gumbi, samo su neki od detalja koji se ističu na odijelima iz nove kolekcije.

Moderna tamna ženska odijela

Tamna ženska odijela su prikladna za svaki dan, ali i posebne prilike. Moderne boje su tamno plava, tamno siva, crna… Ovakva odijela se mogu odlično kombinirati na cipele, ali i na tenisice.

Ostavite komentar

*