Kako je marama postala najneočekivaniji trend 2021.

Kako je marama postala najneočekivaniji trend 2021. Navikli smo na svilene šalove u raznoraznim kombinacijama, ali povratak marama kao pokrivala za glavu sigurno niste očekivali, ne ove godine nego ikad. Vjerojatno ju je nosila vaša baka, tu i tamo smo ih mogli vidjeti u starim holivudskim filmovima primjerice na Marilyn Monroe ili  Bridget Bardot. Britanska… Nastavi čitati Kako je marama postala najneočekivaniji trend 2021.

Najpopularnija obuća za proljeće i ljeto 2021.

Najpopularnija obuća za proljeće i ljeto 2021.   U ovoj sezoni većina mode je jako udobna i gotovo kućna, pa su se tako papuče Givenchy isprofilirale kao najpopularnija obuća za sezonu pred nama. Gotovo da nema zvijezde koja ih nije nosila ili bar neke slične njima. Bijele papuče bilo ovog dizajnerskog branda ili neke druge… Nastavi čitati Najpopularnija obuća za proljeće i ljeto 2021.

Odlične Zara haljine za proljeće i ljeto 2021.

Odlične Zara haljine za proljeće i ljeto 2021. Ovog proljeća i ljeta trend su haljine u neutralnim, pastelnim, ali i jakim bojama, te cvjetne haljine. One djeluju elegantno, prikladne su za različite prilike, a omogućavaju kombiniranje s različitim modnim dodacima. Haljine na preklop su veliki hit, kao i košulja haljine te ležerne, opuštene, šire haljine.… Nastavi čitati Odlične Zara haljine za proljeće i ljeto 2021.

Moderne sunčane naočale za proljeće i ljeto 2021.

Moderne sunčane naočale za proljeće i ljeto 2021. Moderne sunčane su modni dodatak koji često nosimo, stoga je bitno da je moderan, ali i da odgovara našem licu. Sunčane naočale se mijenjaju svake sezone, iako se određeni trendovi provlače kroz nekoliko sezona. Kakve će sunčane naočale biti moderne proljeće i ljeto 2021. može predočiti nova… Nastavi čitati Moderne sunčane naočale za proljeće i ljeto 2021.

10 traper komada koji vam trebaju ove sezone

10 traper komada koji vam trebaju ove sezone Jeans nikad ne izlazi iz mode, pa se tako ne može ni vratiti. Svake sezone trendovi se razlikuju tek u nijansama. Tako je ovog proljeća moderan i tamni i svijetli jeans, a možete se odlučiti za bilo koji odjevni predmet ili modni dodatak u jeans izvedbi. Super… Nastavi čitati 10 traper komada koji vam trebaju ove sezone