Yamamay kupaći kostimi – kolekcija 2023.

Yamamay kupaći kostimi 2023
Yamamay kupaći kostimi 2023

Yamamay kupaći kostimi – kolekcija 2023.

Yamamay kolekcija za ovu sezonu obuhvaća kupaće kostime od jednodijelnih do bikinija i odjeće za plažu. Novu kolekciju Yamamay odlikuju žive boje, veseli, cvjetni uzorci te zaigranost.

Yamamay dvodijelni kupaći kostimi sa klasičnim košaricama

Iako su klasičnog kroja ovakvi dvodijelni kupaći kostimi mogu biti zaista posebni. S jedne strane se ističu modeli koji su čvrsti i stabilni i dostupni i u većim brojevima košarica dok su s druge strane push up modeli.

Yamamay dvodijelni kupaći kostimi s trokutićima

Dvodijelni Yamamay kupaći kostimi s trokutićima su zanimljivi, moderni i atraktivni. Predstavljeni su u živahnim bojama, ali i sa veselim uzorcima. Ponekad su trokutići manji, ponekad veći, a naramenice su često na vezanje, te se mogu prilagođavat. Čak i kada nisu na vezanje, naramenice su prilagodljivih dužina. Iako su neki podstavljeni ili pojačani umecima i dalje se doimaju prirodno.

Yamamay dvodijelni ravni kupaći kostimi

Za one koji žele mogućnost skidanja naramenica odličan su izbor ravno rezani kupaći kostimi. Njih možete prilagoditi potrebama, da li ste aktivni ili se sunčate na plaži.

Yamamay kupaći kostimi u obliku topa

Gornji dio kupaćeg kostima u obliku topa praktičan je za one koji su aktivni na plaže, bave se sportskim aktivnostima, trče za djecom ili vole udobnost. Oni mogu biti različitih varijanti te se izbor može lako prilagoditi osobnosti.

Yamamay jednodijelni kupaći kostimi

Predstavljeni jednodijelni kupaći kostimi su kako jednostavni, tako i elegantni, ali i neobični i posebni. Jednodijelni kupaći kostimi Yamamay iz ove linije nisu samo za osobe koje žele eleganciju, nego i upečatljivost, pa čak i isticanje na plaži. S jednodijelnim kupaćim kostimima možete biti zavodljivi, jednostavni, ali i glamurozni. Različitih proreza, ponekad s V dekolteom do pupka, te različiti izrezom oko noge ovi kupaći kostimi su mogu prilagoditi svim željama, kao i raznim oblicima tijela.

Yamamay crni kupaći kostimi

Crni kupaći kostimi su klasika, no ove sezone se mogu naći i u varijantama koje su sve samo ne klasične. Ove sezone izborom crnog kupaćeg kostima se možete istaknuti.

Yamamay odjeća za plažu

Odjeću za plažu možete prilagoditi kupaćem kostimu i uskladiti s njim, ali možete i odabrati ono što je vama jednostavnije, praktičnije ili odgovara vašim potrebama. Moderna odjeća za plažu iz kolekcije je zaista raznovrsna. Tunike s cvjetnim uzorkom možete kombinirati s kupaćim kostimima istog cvjetnog uzorka, ali i na sve ostale kupaće kostim ova boja odlično ide.

Pareo je klasičan izbor za plažu, no odlično je što s njim možete napraviti različite kombinacije te ga iz dana u dan odjenuti drugačiji, ili primijeniti način koji je vama najjednostavniji. Ispod donosimo moderne paree iz kolekcije za ovo ljeto, uz istovremeno nekoliko prijedloga kako možete moderno vezati pareo.

Talijanski brand od kad je krenuo iz Lombardie 2001. svake sezone oduševi novom kolekcijom. Veliki broj modela u ovoj kolekciji zadovoljit će različite ukuse te se mogu pronaći modeli kako za osobe koje žele nešto sakriti tako i za one koji žele nešto istaknuti. Ukoliko ste obje kategorije odlična je opcija kombiniranja različitih donjih i gornjih dijelova. Donji dio Yamamay dvodijelnog kupaćeg kostima ove sezone obuhvaća od brazilskog tipa gaćica do dubokih modela. Gornji dio dvodijelnog kupaćeg kostima u modernim verzijama obuhvaća ove sezone trokutiće, ravni kroj, te klasične košarice. U svim verzijama gornjeg dijela mogu se pronaći košarice postavljene i ojačane spužvicama, košarice sa žicama, ali i jednostavni gornji dijelovi. Naramenice su podesive, često se mogu kombinirati na različite načine vezanje, te su ponekad odvojive. Dominiraju plava, zelena, crvena i crna boja, a uzorci su cvjetni ili animal print. Yamamay crveni kupaći kostimi ove sezone su u jakoj vibrantnoj crvenoj boji. Odgovaraju skoro svim tenovima, te se na jednostavan način možete istaknuti. U crvenoj boji dostupni su dvodijelni, kao i jednodijelni kupaći kostimi.

Vezano:


Komentari

Odgovori

*