New Yorker kupaći kostimi – pregled kolekcije za 2023.

New Yorker kupaći kostimi
New Yorker kupaći kostimi 2023.

New Yorker kupaći kostimi – pregled kolekcije

New Yorker kupaći kostimi i ove sezone obiluju bojama, kao i kreativnim i zanimljivim modelima. Kod izbora New Yorker kupaći kostimi nude mogućnost kombiniranja različitog donjeg i gornjeg dijela tako da se kupaći kosim može jednostavno prilagoditi obliku tijela kao i željama.

New Yorker kupaći kostimi obuhvaćaju različite modele od dvodijelnih do jednodijelnih koji se mogu prilagoditi za različite prilike i različite načine provođenja dana na plaži.

Zanimljivi i veseli uzorci, kao i izražene boje samo su neke od odlika New Yorker kupaćih kostima za ovu sezonu. Trokutići, košarice ili jednostavni top, dvodijelni New Yorker kupaći kostimi zadovoljit će razne ideje kako vaš kupaći kostim ove sezone treba izgledati. S druge strane tu su i jednodijelni New Yorker kupaći kostimi koji također variraju od neutralne bijele ili crne boje, do jakih i upečatljivih boja, kao i zanimljivih uzoraka.

Dominiraju jake boje poput ružičaste, plave, ali neutralne poput maslinasto zelene, ali i uzorci od cvjetnih i animal, do tropskih uzoraka. Palme, cvijeće, boja mora, sve što se uobičajeno veže uz more ove sezone se može pronaći i na kupaćim kostimima.

Dvodijelni New Yorker kupaći kostimi

Dvodijelni New Yorker kupaći kostimi variraju od klasičnih kupaćih kostima s košaricama, sa žicom ili bez kako bis e dodatno ojačao i kupaći kostim bio potpora, do jednostavnih trokutića. Ove sezone popularni su ravni kupaći kostimi koji omogućavaju da se jednostavno skinu dodatne vezice oko vrata te da kupaći kostim ostane bez vezica i omogući ravnomjerno preplanuli ten. Ovakvi kupaći kostimi mogu biti s košaricama i dodatno pojačani, kao i bez njih.

Također, popularni su gornji dio kupaćeg kostima u obliku topa. Oni variraju bojom tako i oblikom, te mogu biti odličan izbor za brojne aktivnosti na plaži.

New Yorker kupaći kostimi s košaricama

Košarice su jedan od najpopularnijih izbora kupaćih kostima, što nije ni čudno budući da odgovaraju različitim tipovima građe. Popularne boje ove sezone su i neutralne poput crne ili bijele, ali i jake boje poput ružičaste ili plave.

New Yorker kupaći kostimi s trokutićima

Kupaći kostimi s trokutićima mogu biti jednostavni, ali i čvrsti i definirani tako da se manje pomiču te ostanu na mjestu pri brojnim aktivnostima. Izbor kupaćih kostima s trokutićima s jedne strane varira od jednobojnih do kupaćih kostima s uzorkom, dok s druge strane se razlikuju kupaći kostimi s trokutićima koji imaju jednostavan i jednoslojan kroj, dok su drugi s dodatnom podstavom, ojačani košaricama ili spužvicama.

New Yorker ravni kupaći kostimi

Ravni kupaći kostimi su često spoj kupaćeg kostima s košaricama i topa, tako da omogućava prednosti košarica, ali istovremeno ravniji rez na gornjem dijelu čini ih prikladnim i jednostavnijim za skidanje remenčića koji idu oko vrata, što je praktično za ravnomjerno primanje boje. Ovakvi kupaći mogu biti u jednoj varijanti za sunčanje, a u drugoj za kupanje i ostale aktivnosti n plaži.

New Yorker kupaći kostimi gornji dio u obliku topa

Popularne su boje poput bijele, ali i crna kao i uzorci koji podsjećaju na zalazak sunca, kao i na palme.

Jednodijelni New Yorker kupaći kostimi

jednodijelni New Yorker kupaći kostimi odlikuju se zanimljivim dizajnom, ponekad naglašene boje, ponekad kroja, no, mogu biti neutralni, kao i kupaći kostimi kojima se možete istaknuti na plaži. Jednodijelni New Yorker kupaći kostimi su često odvažni i mladenački.

Vezano:


Komentari

Odgovori

*