28 ožujka, 2024

Moda

Moda za djevojke koje kreiraju modne trendove.

C&A kupaći kostimi – odlična kolekcija za 2022.

C&A kupaći kostimi za ovo ljeto su veseli i zaigrani, te istovremeno prilagodljivi različitim tipovima tijela. Moguća je i opcija kombiniranja različitih donjih i gornjih dijelova kupaćih kostima koja omogućuje da se kupaći kostim maksimalno prilagodi osobi. I jednodijelni kupaći kostimi kao i dvodijelni kupaći kostimi su spoj modernog i univerzalnog, dok je jedan dio kolekcije posebno zaigran i garantira da ćete biti primijećeni na plaži. Većina kupaćih kostima kako jednodijelnih tako i dvodijelnih je podstavljena, dok su na nekim modelima ugrađene košarice, žice kako bi ojačale gornji dio, a dio kupaćih kostima je bez njih. Boje variraju od svijetlih do tamnijih, a česti su uzorci.
C&A kupaći kostimi

C&A kupaći kostimi – odlična kolekcija za 2022.

C&A kupaći kostimi za ovo ljeto su veseli i zaigrani, te istovremeno prilagodljivi različitim tipovima tijela. Moguća je i opcija kombiniranja različitih donjih i gornjih dijelova kupaćih kostima koja omogućuje da se kupaći kostim maksimalno prilagodi osobi. I jednodijelni kupaći kostimi kao i dvodijelni kupaći kostimi su spoj modernog i univerzalnog, dok je jedan dio kolekcije posebno zaigran i garantira da ćete biti primijećeni na plaži.

Većina kupaćih kostima kako jednodijelnih tako i dvodijelnih je podstavljena, dok su na nekim modelima ugrađene košarice, žice kako bi ojačale gornji dio, a dio kupaćih kostima je bez njih. Boje variraju od svijetlih do tamnijih, a česti su uzorci.

Cvjetni uzorak je neizostavan na kupaćim kostimima, on je klasika, koja je uvijek i moderna. Osim cvjetnih kupaćih kostima prisutni su i apstraktni uzorci kao i prugice i točkice. Moderne boje su plava, siva, crvena…

Posebna je kolekcija C&A Mickey Mouse kupaćih kostima.

Jednodijelni C&A kupaći kostimi

Jednodijelni kupaći kostimi C&A su praktični, a istovremeno s njima se može pokazati osobnost. odličan izbor za one koji žele manje izlaganje suncu, kao i osobe koje su aktivne na plaži. Čak i one žene kojima nije jednodijelni kupaći kostim prvi izbor uglavnom imaju ipak jedan jednodijelni kupaći kostim u rezervi. Moderni ove sezone C&A jednodijelni kupaći kostimi su kako jednobojni tako i oni s uzorkom.

C&A dvodijelni kupaći kostimi trokutići

Trokutići su klasika, te su ovakvi kupaći kostimi neizostavne svake sezone. Mijenjaju se boje, prisutne su varijacije u trokutićima, ali oni su uvijek jedan od glavnih trendova. Neki od kupaći kostima s trokutićima imaju pojačanu podstavu i spužvice, dok drugi nemaju.

C&A kupaći kostimi s košaricama

Kupaći kostimi s košaricama su uz kupaće kostime s trokutićima najčešći odabir. I ove sezone popularni su u kolekciji C&A kupaćih kostima. Boje variraju od tamnih do jakih i upečatljivih, te su često prisutni uzorci.

Dvodijelni ravni C&A kupaći kostimima

Ravni kroj kupaćih kostima može biti s košaricama i sa žicom, ali i bez. Oni su praktični budući da se mogu nositi s vezicama oko vrat, ali i bez njih, tako da omogućavaju ravnomjerniju preplanulost. Ovakvi kupaći kostimi su često bez pojačanja, ali su prisutni i s košaricama, kao i sa žicama. Izbor u ovogodišnjoj kolekciji C&A kupaćih kostima ovakvih modela je zaista veliki.

Tankini C&A kupaći kostimi

Crni C&A kupaći kostimi

Crna boja je neutralna, te uvijek moderna. Ove sezone C&A je predstavio kako jednodijelne tako i dvodijelne crne kupaće kostime. Oni mogu biti jednostavnih linija, ali i s ukrasima i dodacima poput volana.

Crveni C&A kupaći kostimi

Crvena boja je uz crnu jedna od bezvremenskih boja kupaćih kostima. S uzorkom ili jednobojni crveni kupaći kostimi, jednodijelni ili dvodijelni, ove sezone u kolekciji C&A se može birati. Crvena boja pristaje većini žena, neovisno o boji tena, stoga je odličan izbor za upečatljiv a istovremeno nenametljiv dojam.

Vezano:

Jednodjelni kupaći kostmi – Moda (covermagazin.com)

Dvodijelni kupaći kostimi 2022. – Moda (covermagazin.com)