25 travnja, 2024

Moda

Moda za djevojke koje kreiraju modne trendove.

Jednodijelni kupaći kostimi – kompletan pregled trendova za 2023.

Jednodijelni kupaći kostimi ove sezone su profinjeni, istovremeno mogu biti atraktivni i praktični. Jednodijelni kupaći kostimi mogu bolje oblikovati figuru...
Jednodijelni kupaći kostimi 2023

Jednodijelni kupaći kostimi – kompletan pregled modernih jednodijelnih kupaćih kostima

Jednodijelni kupaći kostimi ove sezone su profinjeni, istovremeno mogu biti atraktivni i praktični.

Jednodijelni kupaći kostimi mogu bolje oblikovati figuru, sakriti eventualne nedostatke i naglasiti ono najbolje na vama. Jednodijelni kupaći kostimi upravo zbog većeg područja koje pokrivaju nude mogućnost pokazivanja osobnosti, materijali više dolaze do izražaja kao i krojevi. Osobnost možete pokazati izborom boje, kroja, kao i izborom tipa naramenica ili kupaćeg bez naramenica. Ove sezone moderni kupaći kostimi obuhvaćaju one s naramenicama, bez naramenica, ali i s naramenicama na jedno rame, dakle kakav god da izaberete ovisno o svojim preferencijama, ne možete pogriješiti. Izrez može biti ravni kao i duboki V izrez.

Prorezi na trbuhu na kupaćim kostimima nisu novi trend, ali su trend koji je zanimljiv i svako ljeto oduševljava i privlači pažnju.

Kombinacija s čipkom, mrežom, te heklanih materijala, nije neuobičajena u kolekcijama. Upravo takve izvedbe su odličan izbor za one koji žele moderan i atraktivan jednodijelni kupaći kostim.

Jednodijelni kupaći kostimi mogu biti senzualni i atraktivni. Duboki rezovi na nogama, brazilske varijante gaćica, ali kombinacije materijala od kojih su izrađeni kao i zavodljivo rezani kupaći kostimi u srednjem dijelu, odnosno na predjelu trbuhu.

Jednodijelni kupaći kostimi ove sezone moderni u zaista različitim bojama, te ih lako možete prilagodit svome ukusu. Od neutralnijih boja moderni su crni, plavi, smeđi, te blijedo ružičasti i bež, ali su istovremeno moderne i jake boje poput ružičaste, crvene, narančaste, te ove sezone neizostavna žuta boja. Uzorak koji dominira ove sezone na jednodijelnim kupaćim kostimima je animal print, ali i cvjetni i tropski uzorak.

Moderni jednodijelni kupaći kostimi ove sezone su sportski, a istovremeno zavodljivi i atraktivni. Ženstveni modeli dominiraju, te bez obzira na tip, ženstvenost će vjerojatno biti odlika modernog jednodijelnog kupaćeg kostima. Kao i na drugim područjima mode, tako je i kod jednodijelnih kupaćih kostima prisutan trend povratka u osamdesete i devedesete. Visoki prorezi na nogama naglašavaju figuru, a zanimljivi detalji privlače pažnju na područja na koja želite. Mnogi moderni kupaći kostimi imaju volane, izreze, čvorove, ukrasne dodatke…

Vrlo često jednodijelni kupaći kostimi imaju naglašene košarice, ali su često i skrivene, te skoro nevidljive.

Jednodijelni kupaći kostimi s V izrezom

Jednodijelni kupaći kostimi s V izrezom su glamurozni i istovremeno zavodljivi. Oni pomalo neupadljivo privlače pažnju. Koliko će dubok biti V izrez ovisi o preferencijama, a moderni ove sezone su od manjih pa do pupka.

Jednodijelni kupaći kostimi bez naramenica

Jednodijelni kupaći kostimi bez naramenica je zanimljiv trend koji je prisutan kod mnogih brandova. No, oni ne moraju i uglavnom nisu jednostavni, često su dodani volani ili drugi ukrasi koji ove kupaće čine posebnima.

Jednodijelni kupaći kostimi na jedno rame

Jednodijelni kupaći kostimi na jedno rame su također u trendu. Ovakvi modeli kupaćih kostima su uvijek posebni i zanimljivi. Bilo da se radi o jednodijelnim kupaćim u jednoj boji, kombinaciji boja, ili s istaknutim printom ovakvi kupaći su uvijek primijećeni. Asimetričnost jednostavno privlači pažnju.

Mnogi kupaći kostimi su se na trbuhu preklapaju, imaju remen ili su na tom dijelu sječeni, kako bi se skrenula pažnja s trbuha, odnosno kako vi se istaknuli detalji na kupaćem koji bi potpuno vizualno zamaglili oblik figure i trbuh ispod kupaćeg kostima.

Crni jednodijelni kupaći kostimima

Crni jednodijelni kupaći kostim je jednostavno klasika. Oni su elegantni, profinjeni, ženstveni, a istovremeno pomalo neutralni. I ove sezone moderan je širok spektar crnih jednodijelnih kupaćih kostima, s različitim dodacima, i u različitim kombinacijama. Iako su crni jednodijelni kupaći kostimi uvijek moderni, ove sezone se ipak ističu te je crna boja jedna od modernijih boja kupaćih kostima.

Crveni jednodijelni kupaći kostimi

Crveni jednodijelni kupaći kostimi su moderni u svim nijansama crvene, ali vibrantna boja koja ide prema ružičastoj ili narančastoj je ove sezone ipak u topu. I crveni kupaći su moderni u varijantama iz devedesetih ali i se vrlo često vraćaju i u pedesete ili šezdesete.

Jednodijelni kupaći kostimi s uzorkom

Ove sezone je cvjetni uzorak dominantan te jedan od najpopularnijih uzoraka. Animal print je uvijek moderan bez obzira da li se odlučili da vam cijeli kupaći bude s tim uzorkom ili ćete samo imati detalje s animal printom.

Sportski jednodijelni kupaći kostimi

Ovakvi kupaći kostimi su odličan izbor za one koji vole sportsku i praktičnu odjeću, te su dobar izbor za vodene sportove i plivanje. Pravi sportski jednodijelni kupaći kostimi su uglavnom bez košarica, sa skrivenim košaricama, ili kao potporu imaju remen, odnosno rezani su na tom području te ojačani samim krojem a ne košaricama.

Vezano: