Palmers kupaći kostimi 2022. – pregled kolekcije

Palmers kupaći kostimi
Palmers kupaći kostimi

Palmers kupaći kostimi 2022. – pregled kolekcije

Palmers kupaći kostimi nude raznolikost i posebnost. Mogućnost kombiniranja donjeg i gornjeg dijela kupaćeg kostima izbor čini jednostavnijim i lakšim za prilagođavanje osobnim potrebama. Palmers kolekcija naglašava individualnost, te upravo zbog toga većina kupaćih kostima se može prilagoditi osobnim potrebama. Uz kupaće kostime Palmers kolekcija nudi odličnu i modernu odjeću za plažu. Moderni su i zastupljeni u kolekciji i jednodijelni kupaći kostimi kao i dvodijelni kupaći kostimi.

U kolekciji Palmers prisutni su kupaći kostimi s pojačanim grudnjacima, dodanim umecima, sa žicom, ali i bez toga, te s jednostavnim gornjim dijelom.

Jake boje, različite kombinacije boja, te neočekivani uzorci odlikuju kolekciju. Pruge, geometrijski uzorci, blokovi boja ili jednobojni kupaći kostimi, izbor je zaista veliki. Kod jednobojnih kupaćih kostima ove sezone dominiraju plava, crvena, narančasta, kao i klasična crna…

Jednodijelni Palmers kupaći kostimi

Jednodijelni kupaći kostimi mogu biti s jastučićima ili bez, često su upečatljivih boja. Dekolte na V izrez naglašava liniju, dok dodatni ukrasi zaokružuju dojam. Jednodijelni kupaći kostimi s odvojivim tankim vezicama su odličan izbor za one koji žele mogućnost izbora, te prilagođavanje kupaćeg dnevnim potrebama na plaži.

Dvodijelni kupaći kostimi Palmers

Gornji dio kupaćeg kostima s klasičnim košaricama može biti u pojačanim varijantama ili sa žicom za dodatnu potporu. Ovakvi kupaći su klasika, ali istovremeno moderni i zanimljivi. Oni su elegantni, a istovremeno trendi.

Dvodijelni kupaći kostimi Palmers u varijanti bikini s gornjim dijelom u obliku trokutića je bezvremenski stil koji je prisutan i ove godine. Remenčići se često mogu kombinirati, te vezati oko vrata ili na leđima, kako bi se kupaći kostim prilagodio trenutnim potrebama, te se ne morate unaprijed odlučivati koju varijantu kupaćeg kostima želite. I na ovakvim modelima česti su dodaci i ukrasi za potpuniji dojam. Bez obzira koju varijantu trokutića preferirali u ovoj kolekciji možete pronaći odgovarajući. Uzorci variraju od geometrijskih oblika, pruga do jednobojnih kupaćih kostima.

Gornji dio u obliku topa ili ravno rezani često je praktičan. Varijanta s odvojim remenčićima omogućava dnevno prilagođavanje kupaćeg kostima trenutnim potrebama. Neobični gornji dio s dekorativnim detaljima i kombinacijama boja odličan je izbor za one koji žele nešto drugačije. Ovakve varijante dvodijelnih kupaćih kostima omogućavaju pokazivanje osobnosti.

Tankini su kombinacija koja je varijanta gornjeg dijela kupaćeg kostima koji spaja prednosti jednodijelnog i dvodijelnog kupaćeg kostima.

Palmers crveni kupaći kostimi

Crveni kupaći kostimi su upečatljivi, ali i elegantni. Odlični su kao jednobojni, ali i u kombinaciji boja. crvena boja je od onih boja koje ne izlaze iz mode, nego su uvijek prisutne, klasične, a istovremeno moderne. Bez obzira da li se radi o jednobojnom kupaćem kostimu, kombinaciji koja ili kupaćem kostimu s uzorkom, oni odličnu pristaju većini žena.

Palmers crni kupaći kostimi

Palmers Crni kupaći kostimi i ove sezone su prisutni u svim varijantama, odnosno kod svih modela. Crna boja je elegantna boja s kojom bez puno truda uvijek se može biti u trendu.

Odjeća za plažu Palmers

Ljetna haljina za plažu koja može biti odličan izbor i za druge prilike. Odjeća za plažu iz kolekcije Palmers se može kombinirati s uzorcima kupaćeg kostima te na taj način nadopunjavanjem daje odličan dojam i eleganciju. Neke od haljina iz kolekcije Palmers se može koristiti i kao suknje, te se lako transformiraju iz jednog odjevnog predmeta u drugi. Palmers kolekcija obuhvaća i pareo koji se također može nositi na nekoliko načina. Multifunkcionalno pretvaranje proizvoda se širi, te upravo zbog toga moguće je s jedim odjevnim predmetom imati nekoliko različitih modernih kombinacija.

Kolekcija Palmers obuhvaća pareo u nekoliko nijansi boja, od jednobojnih do šarenih parea koji se također mogu uskladiti s uzorcima na kupaćim kostimima. Pareo je klasična odjeća za plažu, može se brzo vezati, te je praktičan, ali istovremeno zbog laganog materijala i udoban.

Kolekcija Palmers odjeće za plažu uključuje i bluze koje su istovremeno jednostavne, lagane te ležerne. Mrežaste bluze, te bluze od čipke udobne su, rastezljivog materijala, te s gumbom ili s kopčom kako bi bile što jednostavnije za odijevanje.

Vezano:


Komentari

Odgovori

*