Calzedonia kupaći kostimi – kompletan pregled kolekcije 2022.

Calzedonia kupaći kostimi – kompletan pregled kolekcije

Calzedonia je za ljeto 2022. predstavila raznoliku kolekciju u kojoj možete potražiti inspiraciju za moderan kupaći kostim kao i pronaći odličan kupaći kostim za sebe.
Kupaći kostimi Calzedonia za ljeto 2022. su veselih boja i uzoraka, animal printa s različitim detaljima koji će dati posebnost kupaćem kostimu.

Jednodijelni kupaći kostimi su i ove sezone raznoliki, od udobnih i praktičnih do zavodljivih modela. Predstavljeni su različiti modeli dvodijelnih kupaćih kostima koje možete prilagoditi tipu tijela kao i aktivnostima na plaži. Ni jednodijelni kupaći kostimi nisu izostavljeni te se mogu pronaći odlični modeli.
Dvodijelni kupaći kostimi su predstavljeni s različitim košaricama, oblikom, ali i čvrstoćom, kako bi ste kupaći kostim prilagodili svome obliku tijela.

Tako se mogu pronaći graduirano podstavljeni trokut bikini gornji dio kupaćeg kostima, push-up bikini, bikini crop top, podstavljeni trokut bikini… Na nekim modelima se jastučići mogu uklanjati i dodavati, dok su u nekim modelima kupaćih kostima fiksirani.

Mogućnost kombiniranja donjeg i gornjeg dijela je također odlična, budući da su u ponudi u istim bojama i uzorcima, te se može posebno definirati kakav donji, a kakav gornji dio kupaćeg se želi. Ove sezone moderne su od klasičnih bikini gaćica, visoko rezanih, onih na vezenje sa strane gdje možete prilagođavati širinu, te brazilki.

Gornji dio bikinija u push-up verziji može se pronaći u različitim oblicima, ali i različitom debljinom jastučića, kao i s odvojivim i neodvojivim jastučićima. Dominiraju jednobojni kupaći, neutralnih ali i jaki i veseli jednobojni kupaći. Za nešto neutralniji dojam tu su plava i crna boja. U push-up verzijama gornjeg dijela kupaćeg kostima može se birati između kupaćih kostima sa žicom ili bez.

Bikini bez naramenica je zanimljiv i atraktivan te se ove sezone može pronaći i u varijantama s jednom naramenicom ili bez naramenica. I ovakvi gornji dijelovi kupaćih kostima mogu biti u push-up verziji, podstavljeni, ali i prilično jednostavni.

Gornji dio kupaćeg kostima u obliku trokutića je neizostavan već neko vrijeme u skoro svim kolekcijama, te je isto i ove sezone. Veličine trokuta variraju, te se isto tako mog pronaći u u push-up verziji, ali i oni koji nisu ojačani. I ovi modeli kupaćeg kostima prisutni su u sjajnim, jakim, ali i neutralnim bojama, te s uzorcima među kojima dominiraju cvjetni i animal print.

Bikini crop top je odličan izbor za žene koje trebaju veću potporu ili su aktivnije na plaži. Ove sezone su moderni ovakvi gornji dijelovi kupaćeg kostima u u jakim, ali i neutralnim bojama.

Cvjetni uzorci su neizostavan odabir i ove sezone na kupaćim kostimima. Ovakvi kupaći kostimi su veseli, zaigrani, ali istovremeno i zavodljivi. Cvijeće kao uzorak je prisutan na svim varijantama i svim modelima kupaćih kostima ove sezone.

Animal print je ove sezone jedan od bitnih i upečatljivih na kupaćim kostimima. Za upečatljiviji dojam možete ga kombinirati sa sjajnim materijalima ili šljokicama.

Crni i plavi kupaći kostimi su ove sezone odličan izbor za one koji žele neutralne boje. Ovakve kostime možete ovisno o modelima prilagoditi sebi, te mogu biti praktični, ali i vrlo zavodljivi. Ove boje su odličan izbor i za one koji traže kombinaciju neutralnog i atraktivnog. Osim jake plave i neutralne crne, jednobojni kupaći kostimi su prisutni i u sjajnim verzijama, ali i blijedim i svijetlim bojama.

Jednodijelni kupaći kostimi ove sezone su zanimljivi, dojmljivi, mogu biti praktični, ali i zavodljivi. Jednodijelni kupaći kostimi su prisutni u neutralnim bojama poput crne, ali i u jakoj plavoj boji te nježnim bojama. Istovremeno jednodijelni kupaći kostimi su i mladenački, cvjetni, ali i s animal printom.

Pročitajte i:


Komentari

Odgovori

*