Carpisa torbe – odličan izbor torbi za jesen i zimu 2023/2024.

Carpisa torbe – odličan izbor torbi za jesen i zimu 2023/2024.

Carpisa i u Hrvatskoj nudi odličan izbor torbi. Spektar torbi u ponudi je dovoljno širok da se za svakoga može pronaći nešto.

Za ovu sezonu Carpisa u ponudi ima od malih do velikih torbi, te neutralne boje, ali i torbe s uzorkom.
Boje torbi ove kolekcije su raznovrsne od neutralnih do jakih boja i torbi s uzorkom. Kolekcija obuhvaća i neutralne crne torbe, te bež i smeđ torbe, ali i plave, crvene…

Torbe za ruku – iako su često torbe za ruku relativno male, ove sezona Carpisa u kolekciji ima torbe za ruku svih veličina. Osim raznovrsnih dimenzija kolekcija obuhvaća i čvrsto oblikovane torbe, kao i one mekane promjenjivog oblika.
Boje ovih torbi su u stilu cijele kolekcije, od nježnih pastelnih nijansi, do jačih boja i torbi s uzorkom. Osim što se odlikuju uzorcima u kolekciji su prisutne i torbe sa metaliziranim efektom, srebrne ili zlatne torbe, kao i platnene torbe.

Uglavnom ovakve torbe imaju i dodatni remen koji se može kombinirati s nošenjem torbe u ruci, te se može kombinirati nošenje torbe u ruci i na ramenu.

Torbe na rame su klasičan izbor torbi, a svake sezone iznova Carpisa nudi nove odlične torbe. Ove sezone moderne su različitog dizajna, od neutralnih do jakih boja, s ukrasnim remenjem, lancima, ali i jednostavnih linija. Osim toga tu su i torbe s animal printom i cvjetnim uzorkom.

Male torbe ove sezone variraju od jednostavnih crnih, s ukrasnim lancima ili bez, do torbi s animal printom. Ovisno o situaciju za koju vam treba mala torba, odnosno da li je za dnevne prilike ili za svečanije, izbor može biti različiti. Mnoge od malih torbi se mogu prilagoditi i pokriti različite prilike. Iako su za dnevne prilike moderne i velike torbe, male torbe su također izrazito popularne, a ove sezone one se dodatno smanjuju.

Velike torbe – shopping bag – za dane kada vam treba više stvari, ili ako općenito nosite više stvari tada su ovakve torbe odličan izbor. Ovakve torbe su popularne za odlaske u kupovinu, neplanirano nošenje dodatnih stvari, ali i za poslovne prilike. Posebno u situacijama kada se često kombinira rad od kuće i rad u uredu, te je često potrebno nositi neku opremu na relaciji ured – kuća.

Carpisa ruksaci

Ruksaci – praktični i jednostavni od kad su se vratili u modu za svakodnevno korištenje, ne gube popularnost. Oni ostavljaju slobodne ruke za kretanje, osim toga u njih se može staviti više stvari a da se ne opteretimo, te je i to jedan od razloga zašto su popularni. Moderni ruksaci su neutralnih boja, ali i s uzorkom, te ruksaci različitih veličina, iako ove sezone dominiraju ruksaci srednje veličine.

Pastelne Carpisa torbe

Krem torbe su neutralne, odličan izbor za sva godišnja doba, a dobro se kombiniraju s različitim odjevnim kombinacijama. Osim krem u trendu su i svijetlo ružičaste, te općenito torbe svijetlih pastelnih nijansi. Ispod donosimo moderne Carpisa pastelne torbe:

Maslinasto zelene Carpisa torbe

Maslinasto zelene Carpisa torbe su u trendu ove sezone, bez obzira da li birate male torbe, ruksake ili velike torbe. Osim jednobojnih zanimljive su i maslinaste torbe s uzorkom.

Crne Carpisa torbe

Crne torbe su trend koji ne izlazi iz mode. Ovisno o potrebama može se raditi o malim, ali i velikim torbama. Crne torbe su popularne u zimskim i jesenskim mjesecima, no i tijekom ostatka godine, upravo zato što su neutralne i bez razmišljanja odgovaraju za mnoge lookve.

Materijali koji su popularni ove sezone su koža, umjetna koža, kao i platnene torbe. Tekstil i platnene torbe ove sezone su relativno novi hit budući da su nekoliko posljednjih sezona bili slabije zastupljeni.

Vezano:


Komentari

Odgovori

*