Carpisa torbe – odličan izbor torbi za ljeto 2021.

Carpisa torbe – odličan izbor torbi za ljeto 2021.

Carpisa i u Hrvatskoj nudi odličan izbor torbi po povoljnim cijenama. Spektar torbi u ponudi je dovoljno veli da se za svakoga može pronaći nešto.
za sezonu proljeće i ljeto 2021. Carpisa u ponudi ima od malih do velikih torbi, te neutralne boje, ali i torbe s uzorkom.
Boje torbi ove kolekcije su raznovrsne od neutralnih svijetlih do jakih boja i torbi s uzorkom. Iako nisu klasično ljetne, kolekcija obuhvaća i neutralne crne torbe koje su dobar izbor za neutralne prilike, ali i koje se mogu duže koristiti.

Torbe za ruku – iako su često torbe za ruku relativno male, ove sezona Carpisa u kolekciji ima torbe za ruku svih veličina. Osim raznovrsnih dimenzija kolekcija obuhvaća i čvrsto oblikovane torbe, kao i one mekane promjenjivog oblika.
Boje ovih torbi su u stilu cijele kolekcije, od nježnih pastelnih nijansi, do jačih boja i torbi s uzorkom. Osim što se odlikuju uzorcima u kolekciji su prisutne i torbe sa blokom boja, odnosno iz torbe koje su u dvije boje te je naglašena kopča u obliku srca.

Torbe na rame su klasičan izbor torbi, a svake sezone iznova Carpisa nudi nove odlične torbe. Ove sezone moderne su različitog dizajna, od neutralnih do jakih boja, s ukrasnim remenjem, lancima, te upečatljivim kopčama. Osim toga tu su i torbe s animal printom i cvjetnim uzorkom.

Male torbe ove sezone variraju od jednostavnih crnih, s ukrasnim lancima ili bez, do torbi s animal printom. Ovisno o situaciju za koju vam treba mala torba, odnosno da li je za dnevne prilike ili za svečanije, izbor može biti različiti. Mnoge od malih torbi se mogu prilagoditi i pokriti različite prilike.

Velike torbe – shopping bag – za dane kada vam treba više stvari, ili ako općenito nosite više stvari tada su ovakve torbe odličan izbor.

Ruksaci – praktični i jednostavni od akd su se vratili u modu za svakonevno korištenje, n gube popularnost. Oni ostavljaju slobodne ruke za kretanje, osim toga u njih se može staviti više stvari a da se ne opteretimo, te je i to jedan od razloga zašto su popularni.

Bež torbe su neutralne, odličan izbor za proljeće i ljeto, a dobro se kombiniraju s različitim odjevnim kombinacijama. Osim bež u trendu su i svijetlo ružičaste, te općenito torbe svijetlih pastelnih nijansi. Ispod donosimo moderne Carpisa svijetle torbe:

Crvene torbe su upečatljive, osvježe svaki look, a istovremeno nisu previše zahtjevne i lako se kombiniraju s različitim odjevnim kombinacijama. Moderne crvene Carpisa torbe su:

Crne torbe su trend koji ne izlazi iz mode. Ovisno o potrebama može se raditi o malim ali i velikim torbama.

Vezano:

Ostavite komentar

*