Vodič kroz torbe za proljeće – ljeto 2022.

Vodič kroz torbe za proljeće – ljeto 2022.

Moderne torbe za proljeće i ljeto su pastelnih nijansi, ali i jakih boja, dok su neutralne crna i smeđa i dalje popularne. Dakle, moderna torba ove sezone je ona koja se uklopi u vaš stil bojom i veličinom.

Moderni materijali za torbe ove sezone su od kože, do lana, svile i trstike, a ukrasi često u boji zlata. Zlatni ukrasi će se ove sezone naći na mnogim torbama.

Eko materijali su i ove sezone neizostavni.

Što se tiče veličine moderne su mini torbe, srednje veličine te velike torbe. Izbor veličine torbe ove sezone nije pitanje stila, budući da su sve veličine torbi u trendu.

Slično je i s oblicima, moderni su u obliku ruksaka, ali da se nose na jedno rame, polukružne, vrećaste, ali i čvrste kockaste torbe.

Trendovi se nadopunjuju i isprepliću, te će mnoge torbe obuhvatiti nekoliko trendova. Isprepletene torbe su također trend koji se zadržao. Trend su torbe koje su isprepletenene od kožnih remena ili bar ostavljaju takav vizualni dojam.

Moderne su i ove sezone prošivane torbe, torbe od meke kože ili tkanine, koje pomalo podsjećaju na pernate zimske jakne. Mogu biti prošivane vodoravno, u obliku kockica ili rombova. Svi uzorci su moderni.

Tri su osnovna trenda popularnih torbi za proljeće – ljeto 2022.

-1- Smeđe torbe

Ovo je najpopularniji trend, a najčešće se ovakve torbe usklade s jaknom, obućom ili nekim drugim modnim detaljem. Gotovo svi dizajneri u novoj kolekciji imaju tobe u srednje smeđoj nijansi, klasičnih linija, od kvalitetne kože.

-2- Ružičaste torbe

Pastelne ili jake nijanse, nije bitno, ružičaste torbe su hit. Za dodatno naglašeno moderan look torbe mogu biti metalik sjaja ili imati ukrasne lance ili kopče.

– 3 – Torbe u jakim bojama

Žuta, plava, zelena, ali i bilo koja druga jaka boje ove sezone su jedan od bitnih trendova. Budući da se ove sezone dobro slažu jake boje međusobno, ne morate se brinuti kako uskladiti nekoliko jakih boja u looku.

Pročitajte i:

Ostavite komentar

*