Optika Oculto predstavila novu kolekciju legendarnih Moscot naočala

Jučer je u optici Oculto u Splitu održano predstavljanje nove Moscot kolekcije naočala, ekskluzivni događaj koji je privukao brojne poznate osobe i ljubitelje mode.

Ovaj legendarni brend naočala već stoljećima zrači svojom jedinstvenom estetikom predstavljajući kombinaciju tradicije i inovacije. Moscot nije samo brend, već sinonim za kvalitetu, stil i obiteljsku tradiciju koja traje. Iz New Yorka se proširio diljem svijeta osvajajući srca ljubitelja mode, umjetnosti i elegancije.

Tradicija koja seže duboko u prošlost

Moscot kao jedno od najprepoznatljivijih imena u svijetu naočala nosi u sebi stoljetnu tradiciju obiteljskog poslovanja, kvalitetne izrade i bezvremenskog stila. Osnovan davne 1915. godine na Lower East Sideu u New Yorku, Moscot se iz malog dućana naočala u uličici pretvorio u svjetski poznati brend prisutan u preko 90 država diljem svijeta. Ovo nije klasična priča o brendu naočala, već i o obitelji koja je prenosila znanje i strast kroz generacije.

Hyman Moscot, pradjed osnivača, započeo je s prodajom naočala na istočnom dijelu Manhattana, postavši prepoznatljiv po kolicima na kojima je nosio svoju robu. Njegov sin nastavio je tradiciju, a s vremenom su se pridružili i drugi članovi obitelji. Kroz četiri generacije obitelj Moscot njegovala je naslijeđe i integritet brenda održavajući čuveni dojam “optike iz susjedstva”. Njihova usmjerenost na ručnu proizvodnju i kvalitetne materijale osigurala je dugotrajnost i prepoznatljivost Moscot naočala diljem svijeta.

Naočale kao izraz autentičnosti

U elegantnom svijetu Moscot naočala svaki se par pretvara u remek-djelo ručne izrade.
Moscot nudi širok spektar modela, a ističe se klasični Lemtosh model. Važno je naglasiti kako Moscot nije prolazni modni trend. Njihove naočale nosili su mnogi poznati i utjecajni ljudi diljem svijeta, od legendarnog Andyja Warhola do suvremenih ikona stila poput Harryja Stylesa. Kroz svoje modele Moscot promiče autentičnost, a kolekcije odražavaju raznolikost i slojevitost svijeta oko nas nudeći širok izbor boja i kombinacija koje se lako prilagođavaju svakom stilu i karakteru.

Moscot u Hrvatskoj

Novu kolekciju Moscot naočala možete pronaći u optici Oculto u Splitu i Ljubljani. Optika Oculto već je gotovo dva desetljeća sinonim za kvalitetne i pomno birane dioptrijske i sunčane okvire svjetskih dizajnera, za rijetke dragulje, modele s tek nekoliko primjeraka na cijelom svijetu, kao i limitirane ručno rađene kolekcije najboljih svjetskih dizajnera. Slijedeći dugu tradiciju u Zagrebu, primijenili su isti koncept rada i u Oculto optikama u Ljubljani i Splitu gdje možete razgledati i isprobati ponudu sunčanih i dioptrijskih okvira uz kompletnu kontrolu vida.


Komentari

Odgovori

*