Moderni kupaći kostimi za punije žene 2023.

Moderni kupaći kostimi za punije žene

Moderni kupaći kostimi ove sezone pokrivaju širok spektar kupaćih kostima, te su oni raznoliki od klasičnih i neutralnih crnih do upečatljivih boja i zanimljivih uzoraka. Moderni kupaći kostimi su jednodijelni.

Bez obzira na koji kilogram viška na plaži se možete osjećati zanosno i zavodljivo. Inspiraciju za kupovinu kupaćeg kostima pronađite u kampanji kupaćih kostimima poznatih brandova.

Moderne su vibrantne boje, te razigrani uzorci, kao i detalji poput zatvarača i sl. Iako dominiraju jednodijelni kupaći kostimi zanimljivi su i tankini modeli.

CRNI moderni kupaći kostimi za punije žene

Crna boja je uvijek moderna, kako na jednodijelnim tako i dvodijelnim kupaćim kostimima. Može biti cijeli kupaći kostim u crnoj boji, ali i s neki detaljima ili uzorkom u drugoj boji.

Tankini moderni kupaći kostimi za punije žene

Tankini su kombinacija jednodijelnog i dvodijelnog kupaćeg kostima, te pružaju neke prednosti jednog i drugog tipa kupaćih kostima. Kakvi su tankini kupaći kostimi moderni ove sezone pogledajte ispod:

Plavi moderni kupaći kostimi za punije žene

Plava boja ove sezone je moderna u nijansama od svijetle i pastelne, preko jakih boja do noćno plave.

Moderni kupaći kostimi za punije žene s uzorkom

Uzorci na kupaćem kostimu mogu igrati bitnu ulogu u definiranju dojma. Stoga ovisno o dijelu tijela koji želite naglasiti birajte uzorak.

Moderni kupaći kostimi za punije žene Profile by Gottex

Kao i svake sezone tako je i ove Profile by Gottex predstavio zanimljive kupaće kostime. Kakvi su kupaći moderni u njihovoj kolekciji ove sezone pogledajte ispod:

Moderni kupaći kostimi za punije žene Johnny Was

Odlična kolekcija zanimljivih boja i dizajna. Kupaći kostimi koji ostavljaju bez teksta. Posebno se ističu jednodijelni kupaći kostimi ovog brande odličnih uzoraka te zanimljivog dojma. Ako tražite kupaći kostim kojim se želite istaknuti, tada provjerite kolekciju ispod.

Vezano:


Komentari

Odgovori

*