Lisca kupaći kostimi 2021. – pregled modela za svaki stil

Lisca kupaći kostimi 2021. – pregled modela za svaki stil

Lisca kupaći kostimi svake sezone oduševljavaju, tako da i za ovo ljeto kolekcija obuhvaća odlične kupaće kostime u zaista različitim varijantama. Moderni kupaći kostimi ove sezone nisu isključivi, te su moderni i dvodijelni i jednodijelni kupaći kostimi.

Prednost Lisca kupaćih kostima je mogućnost kombiniranja različitih donjih i gornjih dijelova što omogućava da kupaći ne samo da je moderan, nego je i prilagođen vama. Grudnjaci su u varijantama s košaricama i žicom, ali i bez. Naramenice ove sezone su opcija, odlični su kupaći kostimi s naramenicama, samo s jednom naramenicom, ali i bez naramenica.

Moderan je tropski, cik cak uzorak, kao i animal print, te kupaći kostimi s decentnim detaljima. Moderne boje ove sezone su crna, plava, smeđa, a za one koji žele veselije boje tu su ružičasta, narančasta, te crvena i ljubičasta.

Dvodijelni Lisca kupaći kostimi

Elegantan stil Lisca kupaćih kostima obuhvaća i jednodijelne i dvodijelne kupaće kostime. Crna i plava dominiraju, no tu su i tropski uzorak kao i animal print. Ponekad su uzorci samo decentno uklopljeni u dio kupaćeg dok su neki modeli dominantno s uzorkom.

Za one koji se na plaži žele osjećati zavodljivo i trendi Lisica idealni su kupaći kostimi u ružičastoj boji, cik cak uzorak, te gornji dio kupaćeg s naramenicama ili bez.

Sportski Lisca kupaći kostimi ove sezone su od šarenih do jednobojnih. Ukoliko ste aktivni na plaži te ne želite razmišljati o kupaćem tada će sportski kupaći kostimi biti dobar odabir.

Lisca jednodijelni kupaći kostimi

Jednodijelni kupaći kostimi mogu biti s košaricama, sa žicom, sa skrivenom žicom ili bez. Zanimljivi su kako jednobojni u plavoj, tirkiznoj, smeđoj ili crnoj boji, ali i s animal printom. Kolekcija jednodijelnih kupaćih kostima zaista se može prilagoditi svakome, budući da obuhvaća kupaće od jednostavnih do trendi modela.

Lisca kupaći kostimi 2021. koji se brzo suše

Dosadi vam čekati da kupaći kostim osuši prije nego što možete nastaviti s drugim aktivnostima? Tada Lisca ima odličnu ideju za vas – brzo sušenje kupaćih kostima. Kupaći kostimi koji se brzo suše su idealan izbor za one koji ne vole osjećaj mokrog kupaćeg ili žele brzo pobjeći sa sunca u hladovinu. Kupaći kostimi proizvedeni su iz materijala TOUCH uz tehnologija rapiDRY koja omogućuje brzo sušenje.

Lisca kupaći kostimi 2021. – Eko kupaći kostimi

Ukoliko sve više razmišljate o ekologiji i želite se uključiti u nove trendove tada su možda dobar izbor eko kupaći kostimi. Eko kupaći kostimi koji se mogu nositi na dvije strane su idealan izbor za ekološki osvještenije osobe. Korištene plastične boce prerađene su u pređu iz koje su nastali ovi kupaći kostimi. Ukoliko podržavate održivu modu, tada je ovo odličan izbor. Činjenica da se mogu nositi na dvije strane, odnosno da s jednim kupaćim kostimom ustvari dobivate dvije verzije je bonus.

Crni Lisca kupaći kostimi 2021.

Kolekcija Lisca kupaćih kostima za ovo ljeto pokazuje da crni kupaći kostimi ne moraju biti prosječni ili neutralni, oni su zanimljivi posebni i unatoč neutralnoj boji ističu se bez obzira da li izabrali jednodijelni ili dvodijelni kupaći kostim.

Smeđi Lisca kupaći kostimi 2021.

Smeđa boja kupaćih kostima je odličan izbor jer odgovara mnogim ženama. Ova boja može biti istovremeno neutralna, ali i upečatljiva. Smeđa boja je ove sezone posebno moderna, a u verzijama s animal printom prisutna je ne samo u kolekciji Lisca nego i kod drugih brandova.

Crveni Lisca kupaći kostimi 2021.

Crvena boja je uvijek posebna. Ona je idealan izbor za jednostavno upečatljiv dojam. Crveni Lisca kupaći kostimi omogućuju da bez previše kompliciranja oko modela imate odličan kupaći kostim.

Lisca kolekcija za plažu 2021.

Osim kupaćih kostima i ove sezone Lisca se predstavila odličnu kolekciju odjeće za plažu. Bez obzira da li se odlučili za široku udobnu košulju od laganog materijala, tuniku koja ležerno pada, koja je jednostavna, a efektna ili bluzu s animal printom bit ćete brzo spremni za plažu, a istovremeno moderni. Haljine u različitim modelima su čest izbor za plažu, a prednost ljetnih haljina za plažu je što ih možete iskoristiti i za šetnje. Pareo ili suknje na preklop klasičan su, a uvijek moderan izbor za plažu. Mrežasti kaftan na vezivanje iz Lisca kolekcije nosi naziv Ibiza te ako se želite osjećati kao da ste na Ibizi tada je on odličan izbor.

Vezano:

Kupaći kostimi za svaki oblik tijela

Ostavite komentar

*