Moda za punije: Odabir kupaćeg kostima

Odabir kupaćeg kostima za punije - moderni kupaći kostimi za punije

Odabir kupaćeg kostima za punije - moderni kupaći kostimi za punije

Moda za punije: Odabir kupaćeg kostima

Žene koje se ubrajaju u punije često su vrlo nesigurne po pitanju izbora kupaćeg kostima i nerijetko izbjegavaju plažu. Međutim, ako bi odabrale pravi kupaći kostim u kojem će se dobro osjećati, shvatile bi da je plaža prikladna za svaki oblik tijela i figuru.

Prije odabira kupaćeg kostima trebali biste točno definirati područja tijela koja želite naglasiti, a koja kamuflirati. Budite iskreni prema sebi. Imate li veliki trbuh, a tanje noge?  Ili obrnuto?! Možda želite staviti naglasak na grudi? Jedna od stvari koja muči mnoge žene je i pogrešna percepcija vlastitih kilograma. Na ovom linku: Indeks tjelesne mase možete na posljednjoj slici procijeniti prema ilustracijama otprilike kako vaše tijelo zaista izgleda prema visini i težini.

Nakon što ste procijenili svoje tijelo, vrijeme je za odlazak u kupovinu. Nemojte se ograničavati u bojama. Mnoge punije žene se odlučuje za crne kupaće kostime, ali iznenadit ćete se  kako i neke druge boje mogu kreirati iluziju tanjeg tijela uključujući plavu, modru, tamno smeđu i ljubičastu.  Također opcija mogu biti pruge, cvijeće i kaleidoskopski uzorci.

– Kako biste prekrili veliki trbuh možete nositi kupaće s remenom, komade s okomitim prugama i preklopne kupaće kostime na području trbuha.

– Za veće grudi treba vam kupaći kostim koji pruža odličnu potporu. Da bi vaše grudi izgledale manje V izrez je dobra opcija.

– Ako imate manje grudi i želite kreirati iluziju većih birajte svjetlije gornje dijelove ili neke s ukrasima, volanima i sl.

– Da biste prekrili veliku stražnjicu odaberite kupaće sa suknjicom.

Mnogi kupaći kostimi na tržištu odgovaraju i punijim osobama, bitno je pronaći oblik koji najbolje odgovara. Također, brojni brandovi imaju posebne linije odjeće pa tako i kupaćih za punije osobe, tako da se može potražiti i takav kupaći kostim.

Ispod donosimo i pregled modernih kupaćih kostima ove sezone koji vam mogu pomoći da se odlučite, te dobijete dojam kakav kupaći kostim želite tražiti.

Odabir kupaćeg kostima za punije – moderni kupaći kostimi za punije

Kupaći kostimi za punije ove sezone pokrivaju širok spektar boja, od jednobojnih tamnih, uglavnom tamno plavih i crnih, do jakih i upečatljivih boja. Moderni su različiti uzorci, a jedan od klasičnih a modernih uzoraka s je cvjetni uzorak. Volani, mašne, kupaći kostimi na jedno rame ili bez naramenica samo su neke od varijanti modernih kupaćih kostima.

Vezano:

Ostavite komentar

*