20 travnja, 2024

Moda

Moda za djevojke koje kreiraju modne trendove.

10 odličnih Zara svečanih haljina

Zara haljine su mladenačke, moderne, a mogu se prilagoditi raznim svečanim prigodama. Kada se bliži ljeto tada se u pravilu bliže i brojne svečane prigode od raznih proslava, obljetnica, maturalne večeri, svadbe... Ponekad je dobro pronaći jednu haljinu koja se promjenom modnih dodataka može pretvoriti i iz svečane u dnevnu, ili koja se može s nekim varijacijama odjenuti nekoliko puta. Moderne Zara haljine variraju od kratkih mini haljina do dugih haljina. Krojevi su često jednostavni, no, naglašavaju liniju tijela, te se ističu elegancijom, jednostavnošću, ali i bojom. Neke od popularnih boja su zelena, ružičasta, plava, žuta, ali i crna ili bijela.

10 odličnih Zara svečanih haljina

Zara haljine su mladenačke, moderne, a mogu se prilagoditi raznim svečanim prigodama. Kada se bliži ljeto tada se u pravilu bliže i brojne svečane prigode od raznih proslava, obljetnica, maturalne večeri, svadbe… Ponekad je dobro pronaći jednu haljinu koja se promjenom modnih dodataka može pretvoriti i iz svečane u dnevnu, ili koja se može s nekim varijacijama odjenuti nekoliko puta.

Moderne Zara haljine variraju od kratkih mini haljina do dugih haljina. Krojevi su često jednostavni, no, naglašavaju liniju tijela, te se ističu elegancijom, jednostavnošću, ali i bojom. Neke od popularnih boja su zelena, ružičasta, plava, žuta, ali i crna ili bijela. Moderne boje su istovremeno one jake i upečatljive, ali i pastelne, te neutralne boje. Ove sezone se boja haljine može lako prilagoditi tenu i preferencijama, budući da je spektar modernih boja zaista širok.

Iako su popularne sve dužine svečanih haljina, midi dužina, odnosno dužina do sredine listova se u kolekciji Zara svečanih haljina posebno ističe. Takva haljine će za svečanije prigode odlično ići na visoke potpetice, no, za mogu se vrlo dobro kombinirati na ravne cipele i sandale, kao i na tenisice.

Jedan od materijala koji se i ove sezone ističe u kolekciji Zara haljina je saten. Saten je materijal koji sam po sebi djeluje elegantno, te se često radi o relativno jednostavnim krojevima, midi ili dugim haljinama, tankim naramenicama.

Ove sezone ponovno je trend i haljina koje idu oko vrata, te su prisutne u nekoliko varijanti, poludolčevita haljina, koje su na ramenima sužene, haljine koje se vežu oko vrata, te materijal opušteno se nabire i pada na prednjem dijelu…

Iako su prisutni i volani, rukavi, ukrasi, jedan od glavnih detalja na mnogim Zara haljinama su tanke naramenice, s tim da su popularne i haljine bez naramenica.

Vezano: