Odlične ŽUTE haljine za maturalnu večer

Žute haljine za maturalnu večer
Mac Duggal
Žute haljine za maturalnu večer
Mac Duggal

Odlične žute haljine za maturalnu večer

Žuta boja je ove sezone posebno popularna, pa tako i u svečanoj modi kao i u svečanim haljinama. Ovakve haljine će neovisno o kroju samom bojom privlačiti pažnju. Žute svečane haljine su ženstvene, elegantne, a istovremeno upečatljive. Ove sezone moderne svečane haljine pa tako i haljine za maturalnu večer uključuju i duge i kratke haljine, a ističu se haljine na jedno rame koje su elegantne i ženstvene, haljine s prorezom na nozi, haljine s ukrasima, mašnama ili volanima.

S nijansama žute se možete poigrati te, prilagoditi svome tenu, boji kose, ali i dojmu koji želite postići. Toplo žute boje uglavnom bolje pristaju srednje tamnom i tamnijem tenu, osobama toplog podtona. Za osobe svjetlijeg tena i hladne podtonove uglavnom će bolje odgovarati pastelni i nježnije nijanse žute. Osim bojom haljinu i krojem možete prilagoditi sebi i koja odgovara vašem tipu tijela. Više: Haljina prema tipu tijela – kako prekriti nedostatke

Ispod donosimo ideje za moderne i elegantne svečane haljine u žutoj boji za maturalnu večer:

No, bitno je izabrati haljinu u kojoj se osjećate dobro, jer će takva haljina i izgledati bolje. Kod izbora žute haljine kroj zaista može biti u drugom planu budući da će već sama boja preuzeti bitnu ulogu u izgledu i dojmu.

Ove sezone se žute haljine slažu odlično s raznim bojama, tako da je izbor modnih dodataka širok, a ako želite usklađivati tada se vodite za podtonom boje.

Vezano:

Ostavite komentar

*