19 travnja, 2024

Moda

Moda za djevojke koje kreiraju modne trendove.

Značenje moderne žute boje

Boju ne možemo dotaknuti, ali ona nas dotiče. Boju ne možemo osjetiti, ali ona mijenja naše osjećaje.

Značenje moderne žute boje

Boju ne možemo dotaknuti, ali ona nas dotiče. Boju ne možemo osjetiti, ali ona mijenja naše osjećaje. Ako pokušate opisati neku boju, završit ćete s opisivanjem predmeta i osjećaja na koje vas asocira.

Uz pomoć boje možete stvoriti oko sebe vedar i pozitivan osjećaj, bez obzira kakvo vrijeme vani bilo. Zlatna, žuta  i mango narančasta jako su popularne boje ove sezone.

Nijansa žute boje determinira i njeno značenje. Čista žarko i sunčano žuta je vrlo važna boja. Daltonisti nerijetko vide žutu boju. Ona je puna kreativne i intelektualne energije. Ako vam treba novi omot za rokovnik koristite žuti.

Žuta boja simbolizira mudrost. Žuta boja predstavlja sreću i veselje. Intelektualne osobe vole žutu boju. Zlatno žuta boja je zaštitna boja nedjelje.

Poput energije vedrog sunčanog dana, žuta boja donosi vedrinu i osviještenost.

Jasno žuto svjetlo raščišćava misli, čini vas aktivnima i budnima.

U svoj život trebate unijeti žutu boju ako:

– Trebate donijeti odluku
– Treba vam olakšanje nakon iscrpljenosti, panike i nervoze
– Za jaču koncentraciju i pamćenje
– Za zaštitu od letargije i depresije tijekom tmurnog vremena.

Žuta boja jedna je od boja koja se svrstava među najmodernije boje za proljeće i ljeto 2022. a posebno su moderne žute svečane haljine.

Ovakve haljine izvrsno će pristajati uz preplanulu ljetnu put, pa ako tražite svečanu haljinu za svadbu ili neki sličan ljetni događaj, razmislite o žutoj.

Vezano:

Značenje boja