H&M cipele i sandale – odlična kolekcija za proljeće i ljeto 2022.

H&M cipele i sandale

H&M cipele i sandale – odlična kolekcija za proljeće i ljeto

Kolekciju H&M za proljeće i ljeto karakterizira povratak u pedesete, balerinke i mokasinke, sandale na petu, a sve to s puno stila i u modernom izdanju. S jedne strane tu su modeli koji su jednostavni, crne sandale i cipele prilagođene za sve prilike, dok su s druge strane cvjetni uzorci na obući i vrlo dorađena obuća te. Česti su ukrasi, mašne, cvjetovi, kopče, nabrani materijali, kao i lakirani materijali te zlatne i srebrne nijanse posebno remenčića na sandalama.

Sandale ove sezone obuhvaćaju trendove od tankih i jedva primjetnih remenčića preko noge, do širokih i upečatljivih. Remen preko noge može biti samo jedan, ali ih može biti i više, moderne su sve varijante. Često se sandale vežu oko noge, različitim tanjim ili debljim vrpcama. Visina potpetice na sandalama varira od ravnih, srednje visine, do visokih potpetica. Ove sezone niti jedna visina potpetica nije izostavljena. Slično je i s debljinom potpetice. Moderne su sve varijante od širih do skroz tankih potpetica. U kombinaciji s potpeticama dolaze i različite visine potplata, te za one koji žele visoke potpetice ali i udobnost, i ove sezone moderne su platforma sandale.

Novost su sandale četvrtastog prednjeg oblika. Moderne boje su crna, bijela, bež, smeđa, pastelne, ljubičasta, ružičasta. Moderni materijali su kako imitacija kože, lakirani i sjajni, tako i sandale s trakama od pletenih materijala i s uzorkom čipke.

H&M sandale

Moderne sandale ove sezone su vrlo različite, no zajedničko mnogima su remenčići, Bilo da se radi o tankim i deblji, oni su prisutni. Potpetice variraju kako debljinom tako i visinom.

Četvrtaste potpetice u kombinaciji s kockastim prednjim dijelom, te s jednim ili dva remena obuhvaća nekoliko top trendova ove sezone.

Papuče su vrlo česte u kolekcijama mnogih brandova ove sezone pa tako i u kolekciji H&M za proljeće i ljeto. Moderne boje su bež, smeđa, bijela, crna, a materijali variraju od imitacije kože, do platna i čipke. Ukrasi mogu biti kopče, ali i sam način izrade, odnosno isprepleteni materijali.

Isprepleteni uzorak je ove sezone veliki trend te se može pronaći u različitim varijantama. On se često kombinira s drugim trendovima poput četvrtastog prednjeg oblika. I ovaj uzorak se može pronaći na ravnim cipelama i sandalama ali i na onima s višom potpeticom.

H&M ravne sandale

Ravne sandale su neizostavne za ljetne šetnje. Ove sezone ravne sandale obuhvaćaju širok spektar modela. Sandale su dodatne naglašene detaljima poput mašni, čvorova, remenčići mogu biti skroz tanki, ali i deblji. Moderne ravne sandale obuhvaćaju kako robusnu obuću tako i elegantnu. Ovisno o raspoloženju i stilu, možete pronaći one koje će se uklopiti.

H&M sandale s potpeticom

Sandale u kolekciji H&M ove sezone variraju u visini potpetica ste su moderne niže, srednje i visoke potpetice. Kako se razlikuju visine, razlikuju se i oblici potpetica, novost su kockaste, a tu su i dalje i tanke i deblje potpetice. Boje su često neutralne, bež, smeđa, bijela…

H&M cipele s visokom potpeticom

Moderne salonke i ove sezone se mogu naći u H&M kolekciji, no moderne su u različitim izvedbama. Moderne cipele na visoku potpeticu ove sezone su različite, mogu varirati prema debljini potpetice, ali i prema prednjem dijelu koji je ponekad u špic, a ponekad kockast. Moderne cipele su od umjetne kože, od brušene kože ali i lakirane izvedbe.

H&M elegantne ciepele i sandale

Ove sezone i oni koji nisu ljubitelji visokih potpetica mogu doći na svoje. Elegantne cipele su često u izvedbi potpetica srednje visine. Vezice oko noge ili otvorena peta su također neki od trendova, kao i mašnice i ukrasi.

H&M balerinke i mokasinke

Ravne cipele ove sezone su zaista različite, moderne su zaigrane i vesele ravne cipele, ali i one ozbiljnih i zatvorenih linija. Ukrasi su mašne, lanci.


Komentari

Odgovori

*