26 travnja, 2024

Moda

Moda za djevojke koje kreiraju modne trendove.

H&M ženska odijela – pregled odlične kolekcije 2023. / 2024.

Jedan od glavnih trendova sezone su i odijela. Odijela nisu samo za poslovne prilike, ona su odličan izbor i za gradske šetnje, večernje izlaske, kao i za svečane prilike. Ove sezone H&M ženska odijela variraju od svijetlih boja, bijele ili bež, pastelnih nijansi do crne. Uz to posebno su moderna ženska odijela u jakim bojama.
H&M

H&M ženska odijela – pregled odlične kolekcije

Jedan od glavnih trendova sezone su i odijela. Odijela nisu samo za poslovne prilike, ona su odličan izbor i za gradske šetnje, večernje izlaske, kao i za svečane prilike. Moderna ženska odijela su odličan izbor za brojne prilike.

Ove sezone H&M ženska odijela variraju od svijetlih boja, bijele ili bež, pastelnih nijansi do crne. Uz to posebno su moderna ženska odijela u jakim bojama.

Klasično odijelo u kombinaciji sako i hlače ove sezone ima brojne varijacije. Sakoi se ove sezone kombiniraju i na biciklističke kratke tajice, na šorceve ina bermude. Ne treba se ograničiti samo na klasične hlače kada se kombinira sako s donjim dijelom u istoj boji.

Sako varira od kratkog do dugih sakoa, a moderni su i uski, strukirani kao i ovesized modeli sako. Opušten stil, udoban širi sako jedan je od glavnih trendova ove sezone.

Remen je opcija, iako su češći sakoi bez remena. Često su dvorednog kopčanja i s naglašenim gumbima, iako su moderni i sako bez njih.

Dužina hlača varira od kratkih do skroz dugih, kao i krojevi što variraju od uskih hlača do overisezed modela.

H&M moderna ženska odijela

H&M bijela i svijetla ženska odijela

H&M ženska odijela u jakim bojama

Jedan od glavnih trendova protekle sezone za ženska odijela bila su i odijela u jakim bojama. Trend je laganom padu, ali ih se još uvijek može pronaći. Ovakva odijela se mogu prilagoditi i casual situacijama, za šetnje gradom, za poslovne situacije, ali i za svečane prilike. Ona su sama po sebi upečatljiva i originalna, tako da će izbor modnih dodataka biti jednostavan.

H&M crna ženska odijela

Crna odijela, kao i tamno plava ženska odijela su klasika, ali i uvijek moderna. Ona su odličan odabir za brojne prilike, jednostavno ih je kombinirati te se mogu iskoristiti u brojnim situacijama. S crnom bojom se mogu kombinirati sve boje što omogućuje brojne varijacije izbora majice ili bluze kao i odabira modnih dodataka.

Svilena H&M ženska odijela

Poseban trend koji je predstavio H&M ove sezone su svilena odijela. Svilena odijela su uglavnom oversized, ali elegantna te će vjerojatno biti izbor onih koji žele nešto drugačije.

H&M ženska odijela

Prednost odijela je što se osim u kombinaciji mogu odjenuti i odvojeno, te se sako može koristiti kao jakna, budući da je jedan od modernih trendova jakni za ovu sezonu zamjena jakne sakoom. Osim toga za ležerniji stil se može kombinirati sako na traperice, a odlično će se slagati i na haljine ili suknje. Stoga je odijelo nešto što se može zaista iskoristiti u različitim prilikama, te se razdvajanjem dobiju potpuno nove opcije. Hlače se standardno mogu iskoristiti u brojnim situacijama, neovisno o gornjem dijelu.

Odijela se ove sezone odlično kombiniraju s bluzama, klasičnim majicama, s košuljama, te s topovima, posebno je zanimljivo kombiniranje odijela i kratkog topa ispod. Iako su klasične košulje ispod sakoa najmanje popularan trend, i uglavnom su za neke stroge poslovne situacije. Za većinu poslovnih kao i za ostale bolje će odgovarati bluze, posebno one s vezanjem. Što ćete odjenuti ispod sakoa može ovisiti o prilici za koju se spremate, te na taj način odijelo možete prilagoditi situaciji, ali i promjenom odjeće ispod, odijelo će dobiti novi stil.

Boje odijela mogu biti u skladu s odjećom ispod, mogu se nadopunjavati, ali i biti kontrastne boje. Ove sezone moderne su brojne kombinacije.

Odijela su odličan izbor zbog svoje raznovrsnosti, može se odjenuti kao odijelo u kompletu, ali i pojedinačno u različitim kombinacijama. Na taj način se jedno te isto odijelo može prilagoditi raznim prilikama. Uz to, ovisno o modnim dodacima, a posebno izboru obuće isto odijelo može dati drugačiji look. Odijela se odlično kombiniraju s tenisicama, ali i ravnim cipelama, kao i s cipelama na visoku potpeticu.

Vezano: