Najljepši Mango kupaći kostimi za 2021.

Najljepši Mango kupaći kostimi za 2021.

Kupaći kostimi bi trebali biti moderni, praktični, prikladni za vaš stil i za ono što vam trebaju a istovremeno isticati najbolje na vama odnosno da kupaći kostim odgovara obliku tijela.

Mango kupaći kostimi ove sezone su veselih i cvjetnih uzoraka, pastelnih boja, te se istovremeno kombiniraju retro i moderni stilovi. Povratak u osamdesete je kao i kod mnogih drugih brandova prisutan i vidljiv i u Mango kolekciji kupaći kostima, no, istovremeno su kupaći kostimi moderni i trendovski. Neke od popularnih boja su boja limete, žuta,smeđe nijanse, pastelne boje, cvjetni i tropski uzorci, te točkice.

Mango crni kupaći kostimi

No, tu su i klasični moderni crni kupaći kostimi. Kolekcija Mango kupaćih kostima u crnoj boji obuhvaća i jednodijelne i dvodijelne kupaće kostime.

Mango dvodijelni kupaći kostimi

Dvodijelni kupaći kostimi iz kolekcije Mango za ovo ljeto obuhvaćaju kako trokutiće tako i klasične oblike gornjeg kupaćeg dijela. Oni su prisutni u varijantama koji su pojačani žicom, s dodatnim pojačanjima, ali i u jednostavnim varijantama. Također je izražen trend gornjeg dijela kupaćeg kostima koji je ravnog kroja ili koji podsjeća na topove. Ovakvi gornji dijelovi kupaćeg kostima dobar su izbor za osobe koje su aktivne na plaži te žele stabilan kupaći kostim koji će u svim situacijama ostati na mjestu.

Mango kupaći kostimi na trokutiće

Trokutići su trend koji traje, no ove sezone su zauzeli u većini kolekcija posebno mjesto i spadaju među glavne trendove sezone. Boje su klasične sezonske, žuta, zelena, pastelne boje, cvjetni i tropski uzorci. Ukoliko trokutiće kombinirate s donjim dijelom koji ima visoke izreze dobit ćte ultra moderan look za plažu ove sezone.

Jednodijelni Mango kupaći kostimi

Mango jednodijelni kupaći kostimi ove sezone dolaze u varijantama od svijetlih nijansi, veselih cvjetnih uzoraka do klasičnih crnih modela.

Vezano:

Ostavite komentar

*