Mango kupaći kostimi – pregled kolekcije 2022.

Mango kupaći kostimi – pregled kolekcije

Mango je i ove sezone predstavio odličnu kolekciju kupaćih kostima.

Kupaći kostimi bi trebali biti moderni, praktični, prikladni za vaš stil i za ono što vam trebaju a istovremeno isticati najbolje na vama odnosno da kupaći kostim odgovara obliku tijela. Mango kolekcija kupaćih kostima za ovu sezonu obuhvaća i jednodijelne i dvodijelne kupaće kostime. Odličan je mogućnost kod dvodijelnih kupaćih kostima kombiniranja različitih varijanti i krojeva donjeg i gornjeg dijela kako bi se kupaći kostim lakše prilagodio željama.

Mango kupaći kostimi ove sezone su veselih i cvjetnih uzoraka, pastelnih boja, te se istovremeno kombiniraju retro i moderni stilovi. Povratak u osamdesete je kao i kod mnogih drugih brandova prisutan i vidljiv i u Mango kolekciji kupaći kostima, no, istovremeno su kupaći kostimi moderni i trendovski. Neke od popularnih boja su boja limete, žuta, smeđe nijanse, ružičasta, ljubičasta, pastelne boje, cvjetni i tropski uzorci, te točkice.

Mango crni kupaći kostimi

No, tu su i klasični moderni crni kupaći kostimi. Kolekcija Mango kupaćih kostima u crnoj boji obuhvaća i jednodijelne i dvodijelne kupaće kostime. Crni kostimi su bezvremenski, skoro uvijek moderni, te mnoge žene uz neki drugi imaju u ormaru i jedan crni kupaći kostim. Oni mogu biti praktični, ali i vrlo neobičnih linija, te zanimljivi i prilagodljivi. Crna boja na kupaćim kostimima ni ove sezone nije dosadna.

Mango dvodijelni kupaći kostimi

Dvodijelni kupaći kostimi iz kolekcije Mango za ovo ljeto obuhvaćaju kako trokutiće tako i klasične oblike gornjeg kupaćeg dijela. Oni su prisutni u varijantama koji su pojačani žicom, s dodatnim pojačanjima, ali i u jednostavnim varijantama. Također je izražen trend gornjeg dijela kupaćeg kostima koji je ravnog kroja ili koji podsjeća na topove. Ovakvi gornji dijelovi kupaćeg kostima dobar su izbor za osobe koje su aktivne na plaži te žele stabilan kupaći kostim koji će u svim situacijama ostati na mjestu.

Mango kupaći kostimi na trokutiće

Trokutići su trend koji traje, no ove sezone su zauzeli u većini kolekcija posebno mjesto i spadaju među glavne trendove sezone. Boje su klasične sezonske, žuta, zelena, pastelne boje, cvjetni i tropski uzorci. Ukoliko trokutiće kombinirate s donjim dijelom koji ima visoke izreze dobit ćte ultra moderan look za plažu ove sezone.

Trokutići su ove sezone jedan od popularnijih oblika gornjeg dijela kupaćih kostima u mango kolekciji: Razlikuju se boje, uzorci, pa čak su i brojne varijante u oblicima trokutića, kao i u tome da li su trokutići podstavljeni i ojačani ili ne.

Jednodijelni Mango kupaći kostimi

Mango jednodijelni kupaći kostimi ove sezone dolaze u varijantama od svijetlih nijansi, veselih cvjetnih uzoraka do klasičnih crnih modela. Posebno su popularni jednodijelni kupaći kostimi na jedno rame, koji se ističu ove sezone. Uz to popularne su boje ružičasta i ljubičasta, koje će istovremeno djelovati retro i moderno.

Jednodijelni kupaći kostimi mogu biti praktični, ali su i način pokazivanja osobnosti. Raznovrsnost Mango jednodijelnih kupaćih kostima ove sezone pruža isticanje na plaži čak i jednostavnim krojevima naglašavanjem boje kupaćeg kostima. I dok mnogi jednodijelni kupaći kostimi nemaju košarice, u kolekciji su prisutni i jednodijelni kupaći kostimi s naglašenim košaricama.

Vezano:


Komentari

Odgovori

*