18 travnja, 2024

Moda

Moda za djevojke koje kreiraju modne trendove.

Cipele proljeće 2021.

Cipele za proljeće su uvijek raznovrsne te obuhvaćaju od balerinki, cipela na petu, sandala do ljetnih čizmi...

Cipele proljeće 2021. – svi trendovi modernih cipela

Cipele za proljeće su uvijek raznovrsne te obuhvaćaju od balerinki, cipela na petu, sandala do ljetnih čizmi. Slično je i ove sezone. No, što je specifično ove sezone kod cipela za proljeće je da su moderne neutralne cipele, klasične crne cipele, ali i cipele kojima pokazujete osobnost.. Moderne su široke potpetice, detalji na cipelama, istovremeno su moderne klasične cipele, ali i cipele pomalo futurističkog oblika.

Boje cipela ovog proljeća pokrivaju zaista širok spektar, od neutralnih do jakih boja. Moderne su crne cipele, bež, plave, zelene, odnosno u svim jakim bojama. Za dodatni efekt možete izabrati cipele u više boja ili šarene cipele.

Moderne su cipele širih peta, udobnih za stajanje i hodanje, ali i cipele s neobično dizajniranim ili dekoriranim potpeticama. Udobne šire potpetice često idu uz dizajn cipela iz pedesetih godina prošlog stoljeća. No, to nije samo slučaj s ovakvim potpeticama, retro modeli su prisutni kod različitih modela. Istovremeno su u trendu i otvorene potpetice. U svakom slučaju, potpetice su ove sezone bitne, s tim da se s njima zaista možete igrati i pokazati osobnost.

Ponovno su u trendu s remenjem oko noge, a posebno s vrpcama koje se vežu oko noge. Ako želite ove sezone moderne cipele, odlučite se za cipele s ukrasima i one koje se vežu oko noge. Ovakve cipele mogu stabilnije od klasičnih salonki te će biti odličan izbor za sve one koji nisu skloni njima. Skoro kod svih brandova se mogu pronaći ovakve cipele.

Ono što je specifično za proljeće 2021. su ciple s ukrasima, biserima, kamenjem, perlama, kopčama… To nije slučaj samo s cipelama za svečane prilike, nego na svim vrstama cipela no najupečatljivije je na svečanim cipelama. Najčešće su ukrasi na remenu na cipelama, no, mogu biti i cijele cipele s ukrasima.

Ravne cipele su moderne u svim varijantama, kao i klasičnom balerinka stilu, no njima su dodani detalji koji ih izdvajaju. Dok će neke ravne cipele izgledati pomalo kao kućne cipele, neke će biti elegantnije. Iako su u zadnjih nekoliko sezona tenisice bile zauzele mjesto i pomalo izbacile ravne cipele, ove sezone se ravne cipele vraćaju na velika vrata. Tenisice su i dalje neupitno moderne, no, ove sezone su i ravne cipele skoro jednako moderne kao i tenisice.

Klasične salonke se i dalje moderne, ustvari ovakve cipele kao da su bezvremenske te s nekim varijacijama svake sezone su prisutne. Moderne su klasične salonke u bež bojama, neutralnih boja, ali i crne te animal printa.

Također, za one koji ne žele visoke pete, ove sezone su odličan izbor cipele na srednju petu. Ovakve cipele mogu biti s tankim, ali i debljim potpeticama. Osim toga ovakve cipele su moderne u animal printu, crne, ali i s vrlo zanimljiv kombinacijama bojama.

Ove sezone moderne su i cipele u jakim bojama, kao i cipele upečatljivog dojma. Ako želite pokazati osobnost, ove sezone je možete pokazati cipelama. Sve jake boje su moderne, od plave i zelene do ružičaste, narančaste i crvene. S bilo kojom jakom bojom ove sezone ne možete pogriješiti. Cipele jakim bojama možete birati za elegantnije situacije ali i za svakodnevne šetnje.

Gležnjače ove sezone nisu posebno dominirale, ali su moderne, posebno kod dizajnera luksuznih cipela.