5 kupaćih kostima koje svaka žena treba

5 kupaćih kostima koje svaka žena treba

Toliko je različitih stilova, da je ovih sezona teško imati jedan ili dva kupaća kostima, a s druge strane različite kupaće kostime nosimo za različite plaže i društvo za kupanje. Ako još uvijek imate samo jedan kupaći kostim, vrijeme je da razmislite o kupovini novog ili par novih. Različiti kupaći kostimi mogu dobro doći za promjenu čak i kada ste uvijek na istoj plaži, a posebno kada vam trebaju za različite aktivnosti.

-1- Mali crni bikini

Ide za sve prilike, ne privlači pažnju, a istovremeno je seksi i profinjen. Najvažnije, nikad ne izlazi iz mode. On je poput male crne haljine, uvijek je moderan i zanimljiv, a istovremeno i moderan.

-2- Bijeli kupaći kostim

Bijeli kupaći kostim dodaje dašak glamura za svaki odlazak na plažu. Kada se želite na plaži osjećati kao zvijezda odlučite se za bijeli kupaći kostim.

-3- Živahan kupaći kostim

Bio cvjetni, animal printa, u nekoj vibrantnoj boji ili uočljivog drugog uzorka, svaka žena bi trebala imati jedan živahan kupaći kostim koji će se isticati na plaži.

-4- Neobičan kupaći kostim

Ponekad se svaka žena poželi istaknuti i pokazati svijetu svoj jedinstveni stil. Od neonskih, do kupaćih kostima u bojama zastave, ako želite na plaži poslati poruku treba vam i jedan takav kupaći kostim.

-5-  Sportski kupaći kostim

Ako na plažu idete s djecom ili volite skokove u more, treba vam i jedan kupaći kostim koji čvrsto stoji na mjestu bez obzira što radili. Ukoliko očekujete aktivnosti na plaži, tada će izbor pasti na ovaj kupaći stoga ga je uvijek dobro imati spremnog.

Pročitajte i:

Ostavite komentar

*