Želite popraviti svoj stil?! Evo kako

Poboljšajte svoj stil

Često znamo reći kako je od slijeđenja mode važnije izgraditi dobar osobni stil, ali postavlja se pitanje kako?!

Ispod je sedam savjeta koji vam mogu koristiti ako osjećate da ste zapeli u modnoj rutini. Budite slobodni dodati ispod ako i vi imate neki prijedlog.

-1- Pitajte prijatelje za pomoć

Prijatelji ne služe samo da bi s vama podijelili tajne ili tračali. Oni su odličan izvor novih ideja, posebno kada se radi o stilu. Dvije glave razmišljaju bolje od jedne, ali u ovom slučaju što više to bolje. Što više prijatelja imate, to ćete imati više ideja.

-2- Razgovarajte s osobama koje se razumiju u modu

Sigurno u svome okruženju imate jednu osobu koja voli modu i razumije se u stil. Pitajte je za savjet. Što biste trebali promijeniti, a što istaknuti.

3- Čitajte modne portale i časopise

Poneki će vam ponuditi kompletne savjete što nositi, a što ne. Neki će biti dobra inspiracija, a u nekima ćete pronaći ono što nikad ne biste nosili.

-4- Pogledajte što je novo

Zvijezde izgledaju uvijek moderno, pa ako vas zanimaju novi trendovi, pogledajte što oni nose. Zvijezde nikad ne trebate kopirati, ali kod njih možete pronaći inspiraciju za novu frizuru, nakit, pa i odjeću.

-5- Budite svoji

Eksperimentirajte s novim stilovima u privatnosti svog doma, a kada pronađete ono u čemu se osjećate najugodnije takav look njegujte.

-6- Pratite okruženje

Unifikacija nikako nije dobra, ali pogledajte uokolo kako biste vidjeli što je popularno među vašim prijateljima.

-7- Ohrabrite se

Ponekad neku frizuru ljudi nose jer sebe ne mogu zamisliti drugačije, ponekad se namjerno ne sređuju kako ne bi izazivali komentare radnih kolega ili okoline. Ipak, uvijek imajte na umu da nema ništa loše u tome da budete u svome najboljem izdanju, u svakoj prilici i svakom okruženju.


Komentari

Odgovori

*