Kakvi šeširi su moderni ovo ljeto

Kakvi šeširi su moderni ovo ljeto

Borsalino, jedan od najuglednijih i najstarijih proizvođača specijaliziranih za luksuzne šešire, u svojoj je najnovijoj kampanji otkrio kakvi su šeširi moderni i kako ih nositi.

Najnovija kolekcija šešira ovog branda inspirirana je putovanjima, te uključuje stilove inspirirane krajevima poput Sicilije, Japana i Južne Amerike.

Vizualni identitet inspiriran je idejom da šešire treba birati individualno, jer se njima može prenijeti poruka o osobnom stilu, ali i identitetu.

Kako sa stilom nositi veliki šešir

(objavljeno ranije)

Veliki šešir odličan je način da se zaštitite od sunca sa stilom. Ali da biste izgledali sa šeširom odlično, a ne smiješno neka pravila ipak vrijedi poštovati.

1.    Nosite veliki šešir, ali nemojte preveliki. Vaše tijelo i veličina šešira trebali bi biti u proporciji.

sesiri-1

2.    Nemojte se previše ušareniti ili usklađivati šešir s ostatkom odjeće. Iako su naizgled dva looka ispod slična, cipele na tufnice, te narančasta boja čine prvi look kičastim.

sesiri-2

3.    Ako želite dobar look, nemojte izigravati damu. Ljetni šeširi najbolje idu uz ležernu i opuštenu odjeću, a ne uz damske ili koktel haljine.

sesiri-3

4.    Ali nemojte se odjenuti ni poput vještice iz maškara. Ako nosite šešir uz crnu odjeću, odaberite malu haljinicu bez previše dodataka.

sesiri-4

5.    Nosite ljetni šešir, a ne šešir kakav biste nosili na konjičke utrke da ste visočanstvo na kraljevskim dvorima.

sesiri-5

Komentari

Odgovori

*