Ženska torbica – 3 savjeta za odabir praktične i elegantne torbice

Ženska torbica – 3 savjeta za odabir praktične i elegantne torbice

Osjećate li se i vi golo ako uz sebe nemate svoju omiljenu torbicu? Ženske torbice su jedan od najvažnijih modnih dodataka i to ne samo zbog svog izgleda, već i zato jer u njima nosimo sve najvažnije stvari koje nam uvijek moraju biti nadohvat ruke. Provjerite tri savjeta za odabir savršene torbice za svaku priliku.

Odaberite pravu veličinu

Kad su u pitanju ženske torbice, veličina je važna. Tako za dan prepun sastanaka i obaveza nećete odabrati pismo torbicu u koju stanu samo kreditna kartica, sjajilo i telefon niti ćete za večernji izlazak odabrati veliku kožnu torbu s bezbroj pretinaca. Praktične torbice različitih veličina prilagođavaju se vašem rasporedu i vašim obavezama, a na vama je da odaberete onu veličinu koja će biti dovoljna da u nju stanu sve stvari koje bi vam mogle zatrebati tijekom dana. Također razmislite i koje vam stvari uistinu trebaju te odaberite samo najvažnije kako biste izbjegli prenatrpanu torbu koja sa svojim kvrgavim i napuhanim izgledom nije nimalo moderna.

Prava torbica će istaknuti vašu modnu kombinaciju

Odlučite se za torbicu koja će istaknuti vašu odjevnu kombinaciju i uklopiti se u vaš cjelokupni izgled. Iznenadit ćete se koliko se vaša odjevna kombinacija može promijeniti uz odgovarajuću torbicu koja će joj, ovisno od vaših želja i potreba, udahnuti pravu dozu profinjenosti, odvažnosti ili ležerne elegancije. Brojne dame su velike poklonice kožnih torbica zbog njihove mogućnosti da zablistaju i u ležernim i u formalnim prilikama. Pritom se možete poigrati i oblicima i bojama. Pravilne četverokutne torbice će vam udahnuti blagu oštrinu i istaknuti vašu eleganciju, ali također mogu biti i iznimno razigran modni element ako se odlučite za torbicu u svjetlijim nijansama ili možda čak u nekoj od jarkih boja.

Traperice će blistati u gotovo svakoj kombinaciji s ženskim torbicama te vam pružaju pravo more mogućnosti za moderan i svjež izgled. Savršene su u kombinaciji s velikim kožnim torbama, platnenim torbicama, pa čak i sa sportskim torbicama koje se vežu oko pasa, a u konkretnom slučaju ih za apsolutno moderan ležerni efekt prebacite preko ramena te dodajte crne sunčane naočale s istaknutim okvirima.

Kombinirajte torbice i ostale modne dodatke

Torbice su iznimno zahvalne za kombiniranje s drugim modnim dodacima poput nakita, šalova ili satova. Svjetske trendseterice su već sezonama sasvim opsjednute kombiniranjem ženskih torbica i satova Guess koje možete pronaći na https://www.ecipele.hr/zenski-satovi-guess. Osim toga, ženske torbice možete kombinirati s obućom, a još jedna vruća i iznimno moderna modna kombinacija su ženske torbice i Guess tenisice. Guess tenisice imaju poseban dar jednostavnog kombiniranja, a u vašim će odjevnim kombinacijama istaknuti modernu odvažnost i bezbrižnu profinjenost. Više o Guess tenisicama pročitajte u članku Guess tenisice – elegantnost i udobnost u jednome. Ukoliko više volite kombinirati torbice i nakit, najbolji su odabir ženske torbice s istaknutim metalnim elementima ili pomno izrađenim naramenicama koje mogu biti metalne ili u kombinaciji metala i kože.

Promotivni članak


Komentari

Odgovori

*