Ženske natikače uz duge ljetne haljine

Ljetne natikače česti su odabir mnogih dama. Što zbog jednostavnosti obuvanja, što zbog velike i raznovrsne ponude modela. Osim toga, natikače vam ostavljaju ruke širom otvorene kada su u pitanju mogućnosti kombiniranja s odjevnim kombinacijama.

Ženske natikače uz duge ljetne haljine

Tražite savršenu ljetnu obuću za tople sunčane dane? Razmislite o udobnim ženskim natikačama za svaku prigodu. Birajte između široke palete modela od kojih izdvajamo natikače za svakodnevno nošenje, zatim sportske natikače, natikače za bazen te elegantne natikače za izlaske i druge posebne događaje.

Natikače – udobnost je u jednostavnosti

Natikače su mnogima omiljena obuća što zbog jednostavnog obuvanja, što zbog činjenice da ih možete nositi na najrazličitije odjevne kombinacije. Na CCC online trgovini očekuje vas bogata i raznovrsna kolekcija ljetnih natikača za svakodnevno nošenje, ali i za posebne prilike. Izrađuju se od raznih materijala, a najpopularnije su zasigurno one kožne s jednim ili dva remena koje, osim što su udobne, izuzetno su izdržljive tako da će vam trajati nekoliko sezona. Osobito su traženi i modeli izrađeni od materijala imitacije kože, budući da osiguravaju maksimalnu udobnost čak i tijekom višesatnog nošenja. Pojedini modeli imaju središnji dio potplata obogaćen dodatnom proizvodnom tehnologijom zbog koje ćete imati osjećaj kao da hodate po oblacima. Ženske natikače pristaju na gotovo svu odjeću: od uskih traperica i kratkih lanenih i traper hlačica pa sve do sportskih tajica pa čak i elegantnih dugih haljina. Tajna je jedino u odabiru odgovarajućeg modela. Primjerice, uz dugu haljinu odaberite natikače na petu ili na platformu, dok će ravni modeli više odgovarati svakodnevnom stajlingu. Odličan su odabir za druženje s prijateljima, za romantičnu večeru, ali i za ljetne festivale na otvorenom.

Koje natikače odabrati za haljinu?

Iz sezone u sezonu ponuda elegantnih ljetnih natikača sve više raste, tako da danas možete birati između najrazličitijih modela. Ako tražite udobne, elegantne i moderne ženske natikače koje ćete moći obuti na omiljenu dugu večernju haljinu, razmislite o modelima na petu izrađenima od tzv. zrnate kože te ukrašenima elegantnom kopčom. Bijele natikače su mnogima omiljene jer se odlično uklapaju u sve moguće kombinacije boja. Osim ovih možete birati i modele bez kopčanja također izrađene od materijala imitacije kože. Birajte modele s neodvojivim ukrasima ili se odlučite za one kod kojih su samo remeni ukrašeni svjetlucavim dodatcima. Na duge ljetne haljine dobro će vam pristajati i ženske natikače na punu petu izrađene od kvalitetne tkanine. Iste odlično pristaju kako na jednobojne, tako i na šarene haljine, osobito one s uzorkom. Kod odabira natikača obratite pažnju na usklađivanje boja kako biste bili u tonu. Ne zaboravite upotpuniti svoj stajling modernim sunčanim naočalama ili torbicom, a raznovrsnu ponudu možete pretražiti u vama najbližoj CCC poslovnici.

Osim za neke posebne prigode i izlaske ženske ljetne natikače možete nositi i u udobnosti vlastitog doma. Prikladne su za unutra, ali i za dvorište. Doslovno vas samo jedan korak dijeli od obuvanja. Udobne natikače ne izlaze iz mode, a svake su sezone sve popularnije. Zato ne treba čuditi činjenica da je na CCC online trgovini dostupna bogata ponuda raznih modela koje ćete uspješno uskladiti s ostatkom vaše odjevne kombinacije i zasjati kao na modnoj pisti.

Sponzorirani članak


Komentari

Odgovori

*