Odlična Calliope ženska odijela – trendovi za proljeće i ljeto 2022.

Calliope ženska odijela

Odlična Calliope ženska odijela – trendovi za proljeće i ljeto 2022.

Moderna ženska odijela branda Calliope ove sezone obuhvaćaju širok spektar krojeva i boja. Moderna ženska odijela nisu samo za poslovne prilike, nego za brojne druge situacije od ležernih i šetnji gradom do svečanijih situacija. Moderna odijela su jednobojna, ali i s uzorkom. Istovremeno su moderne svijetle boje kao i upečatljive i jake boje.

Prednost ovakvih kombinacija što se promjenom obuće i modnih dodataka, kao i odjevnog predmeta ispod sakoa mogu prilagoditi različitim prigodama.

Uz to sako i hlače se mogu odjenuti odvojeno te se sako može ove sezone odlično kombinirati s trapericama, kao i suknjama ili haljinama, dok će hlače odgovarati na brojne svakodnevne kombinacije.

Ove sezone moderne su i verzije hlača s prslukom, kao i kombiniranja sakoa s hlačama kako u sličnoj tako i u kontrastnoj boji.

Calliope ženska odijela

Odijela nisu samo izbor za posao i ne treba ih tako gledati. Do prije nekoliko sezona upečatljivo odijelo nije bilo za svaki dan, sada je posebno u kombinaciji s tenisicama moderno za vrlo casual šetnje. Promjenom obuće, odnosno ako to isto odijelo odjenete na visoke potpetice može se raditi o svečanoj kombinaciji. Svestranost odijela, prilagođavanje brojnim situacijama, te mogućnost odvojenog kombiniranja s drugim odjevnim predmetima kako sakoa tako i hlača, pridonijela je njihovoj popularnosti.

Vezano:


Komentari

Odgovori

*