C&A proljetne jakne – glavni trendovi za proljeće i ljeto 2022.

C&A proljetne jakne – glavni trendovi za proljeće i ljeto 2022.

Jakne za proljeće su jedan od odjevnih predmeta koji određuje stil. Kroz proljeće se još uvijek nose jakne te one ipak dominiraju stilom, posebno kada se radi o dužim jaknama.

Ove sezone trendovi modernih jakni variraju od kratkih do dugih jakni, te je izbor zaista širok te prilagodljiv osobnom stilu. Ta raznovrsnost se očituje i u krojevima koji variraju od strukiranih do oversized modela.

Moderne su boje crna, bijela, bež, smeđa je jedna od hit boja, kao i plava. Uglavnom se radi o neutralnim bojama koje se mogu odlično kombnirati sa skoro svim drugim bojama.

C&A proljetne jakne – traper

Traper jakne su ove sezone hit koji je prisutan skoro kod svih brandova i dizajnera. Iako su se traper jakne već prošle sezone vratile modu, ove sezone su neizostavne. Boje trapera variraju od svijetlih do tamnih, kombinacija nekoliko boja, a popularne su i traper jakne s raznim ukrasima, perlicama, biserima… Krojevi variraju od klasičnih traper jakni, do traper jakni u biker stilu, a moderne su i košulja traper jakne, te duže traper jakne s naglašenim remenom.

C&A proljetne jakne – sakoi

Sakoi su ove sezone popularni za sve prilike, poslovni, ali i casual stil. Oni su jakne koje se mogu lako na sve kombinirati. Oversized, dvoredno kopčanje, ali i klasični strukirani sakoi, moderne su razne verzije, a prilagodite sako svome stilu.

C&A proljetne jakne – baloneri

Baloneri ne izlaze iz mode, oni su stil koji je uvijek prisutan i moderan. Iako se pojavljuju neke varijacije na temu, u osnovi su uvijek slični modeli moderni. Klasične bež i crna boja, uz njih je često moderna i plava boja… Dužine balonera variraju, moderni su i kraći, ali i duži. Oni su odličan stil za prijelazno vrijeme, mogu se odjenuti i preko sakoa, za hladnije dane preko džempera, no, za ljeto su ipak manje prikladni. No, baloneri su proljetni i jesenski stil, te uglavnom godinama ne izlaze iz mode, tako da se mogu nositi nekoliko sezona.

C&A proljetne jakne – kožne jakne

Kožne jakne su jedan od velikih hitova sezone. U biker stilu, ali i drugi krojevi ove sezone se mogu uklopiti u svaki stil. Odlično se kombiniraju s trapericama, hlačama, ali i s haljinama, posebno s cvjetnim haljinama i suknjama.

C&A proljetne jakne – kratke jakne

Kratke jakne ove sezone su moderne jednako kao i duge. Izbor su traper jakne, kožne jakne, ali i od drugih materijala.

C&A proljetne jakne – duže jakne

Moderni su baloneri, ali i duže jakne u drugim varijantama. Može se raditi o kožnim jaknama, jaknama od brušene kože, traper jaknama… Izbor dužih jakni je zaista veliki i mogu se uklopiti u svaki stil.

Moderne jakne za proljeće i ljeto su raznovrsne i mogu se prilagoditi svakom stilu. Ovisno o preferencijama i ostatku odjeće, kod nekih će bolje se uklopiti duže jakne i baloneri, dok će za druge kratke jakne biti pravo osvježenje. Ove sezone zbog različitih modernih stilova naglasak je na ukupnom looku i kako će se jakna uklopiti u njega.

Vezano:


Komentari

Odgovori

*