C&A zimske jakne – glavni trendovi za zimu 2021/2022.

C&A zimske jakne
C&A zimske jakne

C&A zimske jakne – glavni trendovi za zimu 2021/2022.

Za zimske jakne je bitno da su tople, no, bitan je i izgled budući da su one većinu zime glavni i dominantni odjevni predmet. Što nam ove zime donosi kolekcija C&A?

Dominiraju jednobojne jakne, iako se kaputi često mogu vidjeti u šarenim verzijama. Kockice na kaputima su posebno popularne, no jaknama su takvi trendovi manje prisutni.

Boje koje se posebno ističu su crna, bijela, zelena, te crvena i bež.

Dužina zimskih jakni varira od kratkih do jakni od sredine listova. Stoga ove sezone kakvu god dužinu izabrali nećete pogriješiti. klasičan remen na jaknama je prisutan i ove sezone, no ipak manje nego prethodnih. Ove sezone je češće stil kao na parka jaknama, skrivenih vezica koje imaju ulogu remena, ali bez vidljivog remena na jakni.

Zimske jakne u bijeloj boji

Bijela boja je ove sezone vrlo česta na zimskim jaknama C&A. Uglavnom su dodatno naglašeni džepovi, ili kopčanje, te se često kao dodatak ističe krzno na kapuljači. Prošivene bijele jakne s odvojivim krznom na kapuljači mogu se uklopiti u zimski look i snježnu idilu.

Bijela boja se dobro slaže s većinom boja, stoga se može lako ukomponirati look, a dodavanje šala u boji može dati drugu dimenziju dojmu. Bijela boja nije jednostavna za održavanje, stoga s njom budite pažljivi, ali je efektna.

Parka jakne C&A

Parka jakne su jedan od hitova ove sezone. Neovisno o boji i punjenju, parka jakne su trend koji dominira. Mogu se nositi i tijekom jeseni i zime. Neke od boja koje su zanimljive ove sezone su bijela, zelena, crna… Maslinasto zelena je jedna od klasičnih boja koje se vežu uz parka jakne, no ove sezone su moderne i u drugim bojama. Parka jakne s toplom podstavom odličan su izbor za hladne zimske dane.

C&A zimska jakna od umjetnog krzna

Zimske jakne od krzna su spoj topline i elegancije. Iako su već nekoliko sezone jakne od umjetnog krzna prisutne i u sportskim varijantama, te prikladne za skoro sve prilike i situacije. Izborom ovakve jakne uvijek imate zanimljiv look. Ove sezone su posebno moderne u bijeloj boji, koja je prisutna i u ostalim tipovima zimskih jakni i na kaputima, te u bež boji.

Tamne zimske C&A jakne

Tamne jakne, posebno tamno plava i crna su jednostavno klasika za zimu. One su neutralne, prikladne za sve situacije, dobro se kombiniraju. Stoga niti ne čudi da su upravo tamne jakne mnogima prvi izbor za zimske jakne. Prisutne su u verzijama s naglašenim remenom, s kapuljačom ili bez, te naglašeni krznom na kapuljači koje će upotpuni look tamne jakne.

Zelene zimske jakne

Zelene posebno maslinaste zimske jakne su također jedan od glavnih trendova. Vrlo često su u parka stilu jakni, ali i bilo koja druga varijanta je moderna ove sezone. Maslinasta boja je zanimljiva i efektna, stoga ove sezone ako želite neutralnu jaknu, ali istovremeno dojmljivu i modernu, neka bude u maslinastoj boji.

C&A kaputi

Kaputi su ove sezone moderni u svim bojama, kao i s različitim uzorcima. Drugi kaputi su ponovno u trendu. Posebno su u trendu predimenzionirani kaputi. Kaputi od vune su topli te se mogu odjenuti i po vrlo niskim temperaturama, te one neće utjecati na vaš stil.

Bez obzira na stil, prva odlika koju zimska jakna mora ispuniti je da bude topla. Ovisno o tome kakva vama treba i koliko topla, birajte punjenje, te sastav jakne kao i varijante s toplom ili običnom podstavom. Nisu sve zimske jakne iste debljine, niti topline, te prilikom izbora jakne i na to obratite pažnju.

Ostavite komentar

*