C&A haljine jesen – zima 2021/2022.

C&A haljine jesen – zima 2021/2022.

C&A haljine ove sezone su zanimljive, udobne, a istovremeno vrlo često i praktične.

Dnevne haljine C&A odličan su odabir za poslovne žene, a lako se mogu kombinirati sa sakoima ili vestama za hladnije vrijeme. S druge strane prikladne su i za maturalne zabave ili druge svečane prilike ako volite jednostavnost i sofisticiranost.

Cvjetne haljine su u trendu i za jesen i zimu. Iako su ovakve haljine lepršave i zaigrane, te uglavnom uobičajene za toplije vrijeme, već nekoliko sezona, one su popularne i u jesenskim i zimskim mjesecima. Ukoliko želite dodatno upotpuniti look možete posegnuti za traper jaknom, sakoom ili vestom. Ove sezone u kolekciji C&A cvjetne i lepršave haljine su zanimljive, vesele, ali često tamnijih boja. Lepršave haljine možete kombinirati s tenisicama, cipelama, ali i sa čizmama.

Jednobojne haljine su najčešći trend kod pletenih haljina. Ove sezone pletene haljine su popularne, u različitim tipovima pletenja. Kod nekih se radi o neprimjetnom uzorku dok ću kod nekih biti prilično izražen. Pletene haljine su tople, meke i udobne, te samim time vrlo popularan izbor za jesenske i zimske dane.

Pletene haljine ove sezone su moderne u svim dužinama od kratkih do dugih, a posebno mjesto zauzimaju i haljine od 100% kašmira. No, prisutne su u različitim kombinacijama, pamuka, vune i drugih materijala. Za one koji vole toplo odijevanje, ove sezone haljine mogu biti odličan odabir.

Traper haljine su popularne ove sezone, posebno u košulja stil haljina.

S obzirom da se ove sezone ponovno vratio trend kombiniranja haljina preko tajica i hlača, moderne su i haljine u stilu džempera, uglavnom izgledaju kao veći i duži džemperi. Ovakve haljine se mogu jednostavno kombinirati za hladnije vrijeme s hlačama ili tajicama, dok se mogu odjenuti i samostalno. S obzirom da se uglavnom radi o širim haljinama, dodatno zanimljive varijante možete dobiti dodavanjem remena.

C&A haljine

Mnoge C&A haljine se mogu kombinirati za različite prilike te ih ovisno o tome da li se kombiniraju na visoke i elegantnije cipele ili na gležnjače i tenisice jednostavno prilagodite situaciji za koju vam trebaju.

Kada se radi o haljinama za ovu sezonu glavni trendovi su cvjetne haljine, jednobojne pamučne i pletene haljine te traper haljine. No, iako se na prvi pogled čini jednostavno, i ovakvi trendovi pružaju raznovrsnost i prilagođavaju se različitim stilovima. Dodatno ih svome stilu možete prilagoditi stilom obuće, budući da se odlično kombiniraju s cipelama, čizmama i gležnjačama, kako ravnima tako i s onima na petu, kao i s tenisicama. Upravo to dodatno omogućava da se ista haljina može odjenuti u različitim prilikama, te je uz promjenu obuće, dodavanjem remena, te drugačijim izborom jakne ili sako, potpuno možete preobraziti.

C&A dnevne haljine

Dnevne C&A haljine prate glavne ovosezonske trendove, zanimljive su, zaigrane, ali i praktične. Dominiraju neutralne boje poput crne, tamno plave, smeđe, ali i bež i bijele. Ako tražite jednobojnu haljinu koja se ističe, tada će odličan izbor biti haljine s natpisima. A ako preferirate multifunkcionalne haljine, tada će tople pamučne ili vunene haljine biti odličan izbor. One ove sezone mogu biti haljine, ali se i koristiti u funkciji džempera.

C&A večernje haljine

Izbor boja ove sezone prati neke klasične zimske nijanse, poput crne, smeđe, bordo, ali tu je i bež. Uz te boje prisutne su i neke druge poput sive ili plave. No, to ne znači da su haljine jednostavne, nego su zanimljivog kroja te često s dodatnim ukrasima, s perlama ili su kombinacija materijala, poput tila i čipke.

Bez obzira o kakvim se haljinama radilo, dnevnim ili svečanijim modelima, boje su uglavnom neutralne, dominiraju crna, bež, bordo, siva i smeđa, dok su uzorci uglavnom cvjetni.

Vezani članci:

Maturalne haljine / Odabir maturalne haljine

Pročitajte i:

Ostavite komentar

*