C&A haljine proljeće – ljeto 2022.

C&A haljine
C&A haljine

C&A haljine proljeće – ljeto 2022.

C&A haljine ove sezone su zanimljive, udobne, a istovremeno vrlo često i praktične.

Dnevne haljine C&A odličan su odabir za poslovne žene, a lako se mogu kombinirati sa sakoima ili vestama za hladnije vrijeme. S druge strane prikladne su i za maturalne zabave ili druge svečane prilike ako volite jednostavnost i sofisticiranost.

Cvjetne haljine su u trendu i ove sezone. Ovakve haljine su lepršave i zaigrane, te uglavnom uobičajene za toplije vrijeme, iako su već nekoliko sezona one popularne i u jesenskim i zimskim mjesecima. Ukoliko želite dodatno upotpuniti look možete posegnuti za traper jaknom, sakoom ili vestom. Ove sezone u kolekciji C&A cvjetne i lepršave haljine su zanimljive, vesele, ali često tamnijih boja. Lepršave haljine možete kombinirati s tenisicama ili cipelama.

Jednobojne haljine su najčešći trend, a česte su nijanse plave boje.

Traper haljine su popularne ove sezone, posebno u košulja stil haljina, kao i drugim materijali u nijansama trapera. Moderne šire haljine se mogu kombinirati na razne načine a dodavanjem remena dobije se novi look.

C&A haljine

C&A dnevne haljine

C&A večernje haljine

Iako su moderni različiti stilovi te ih je lako prilagoditi tijelu, dominiraju nešto šire i lepršavije haljine nad uskim haljinama. Više o tome kako izabrati haljinu prema tipu tijela: Haljina prema tipu tijela – kako prekriti nedostatke – Moda (covermagazin.com)

Uvijek je dobro haljinu birati prema obliku tijelu u kombinaciji s modnim trendovima. Na taj način se može na najbolji način prilagoditi modne trendove svome obliku tijela. Uz to uvijek u obzir treba uzeti i osobni stil, te kako će se neka haljina uklopiti u njega.

Oversized haljine, naglašeni rukavi, volani, samo su neki od stilova koji su moderni ove sezone, ali su moderne i haljine jasnih linija. Lepršave i zaigrane haljine su posebno prisutne kod dnevnih haljina, dok su u kolekciji svečanih haljina linije modela nešto mirnije.

Dužina haljina je također ove sezone raznovrsna, no prevladavaju haljine do koljena, kao i do sredine listova. Tkz. midi haljine ove sezone su u trendu, a njihova prednost je što su udobne i praktične, te se dobro kombiniraju na ravnu obuću kao i na visoke potpetice.

Prednost haljina je uvijek u tme što se s jednim odjevnim predmetom dobije cjelovit look, a dodatno izborom detalja, torbe, remena i obuće, može ju se prilagoditi potrebama i stilu. Često jedna te ista haljina s traper jaknom i tenisicama ima potpuno drugačiji dojam nego kada se kombinira na sako i cipele, te na visoku petu.
Haljine su često sličnim stilom moderne nekoliko sezona te se mogu duže nositi, a kada se dodaju moderniji detalji lako ih je “osvježiti”. Haljine su udobne, praktične, a istovremeno elegantne, te često dobar izbor za razne prigode.

Uglavnom se cvjetne haljine, kao i one na kockice ili prugice biraju za dnevne haljine, dok su jednobojne uvijek nešto elegantnije. No, i haljine s takvim uzorcima mogu biti haljine za posao, a dodatno za poslovni look preko njih se može dodati sako ili jednostavna vestica.

Ove sezone su moderni sakoi, te se na haljine mogu odlično kombinirati i duži i kraći sakoi. Boje mogu biti kontrastne ili usklađene.

S obzirom da već nekoliko sezona ne postoji čvrsta podjela zimskih i ljetnih haljina, trend je da se iste haljine mogu iskoristiti i odjenuti u različitim sezonama, kombinirajući ih na sandale ljeti te zimi na čizme. Tenisice su također univerzalni trend koji se može iskoristiti u svim sezonama.

Vezani članci:

Maturalne haljine / Odabir maturalne haljine

Pročitajte i:

Ostavite komentar

*