C&A haljine jesen – zima 2023/2024.

C&A haljine jesen – zima 2023/2024.

C&A haljine ove sezone su zanimljive, udobne, a istovremeno vrlo često i praktične.

Cvjetne haljine su u trendu i za jesen i zimu. Iako su ovakve haljine lepršave i zaigrane, te uglavnom uobičajene za toplije vrijeme, već nekoliko sezona, one su popularne i u jesenskim i zimskim mjesecima. Ukoliko želite dodatno upotpuniti look možete posegnuti za traper jaknom, sakoom ili vestom. Ove sezone u kolekciji C&A cvjetne i lepršave haljine su zanimljive, vesele, ali često tamnijih boja. Lepršave haljine možete kombinirati s tenisicama, cipelama, ali i sa čizmama.

Jednobojne haljine su najčešći trend kod pletenih haljina. Ove sezone pletene haljine su popularne, u različitim tipovima pletenja. Kod nekih se radi o neprimjetnom uzorku dok ću kod nekih biti prilično izražen. Pletene haljine su tople, meke i udobne, te samim time vrlo popularan izbor za jesenske i zimske dane.

Pletene haljine ove sezone su moderne u svim dužinama od kratkih do dugih. A posebno mjesto zauzimaju i haljine od 100% kašmira.

Traper haljine su popularne ove sezone, posebno u košulja stil haljina.

S obzirom da se ove sezone ponovno vratio trend kombiniranja haljina preko tajica i hlača, moderne su i haljine u stilu džempera, uglavnom izgledaju kao veći i duži džemperi. Ovakve haljine se mogu jednostavno kombinirati za hladnije vrijeme s hlačama ili tajicama, dok se mogu odjenuti i samostalno. S obzirom da se uglavnom radi o širim haljinama, dodatno zanimljive varijante možete dobiti dodavanjem remena.

Dnevne haljine C&A odličan su odabir za poslovne žene, a lako se mogu kombinirati sa sakoima ili vestama za hladnije vrijeme. S druge strane prikladne su i za maturalne zabave ili druge svečane prilike ako volite jednostavnost i sofisticiranost.

Vezani članci:

Maturalne haljine / Odabir maturalne haljine

Pročitajte i:


Komentari

Odgovori

*