18 travnja, 2024

Moda

Moda za djevojke koje kreiraju modne trendove.

Kako odabrati frizuru za promociju

Frizure za promociju ne mogu biti obične frizure, jer uvijek trebamo uzeti u obzir kako ćemo veliki dio vremena imati kapu na glavi, a s druge strane, želimo da i kada je skinemo frizura i dalje bude odlična.  Izgled za promociju je važna stavka samog događaja. Nema djevojke koja ne želi ovaj važan dan označiti savršenim izgledom, odličnom odjevnom kombinacijom, savršenom šminkom i fenomenalnom frizurom. Ispod ćete pronaći neke ideje kako da obilježite svoj veliki dan.

Po pitanju odjeće slijedite vlastiti stil. Mnogo puta ste čuli kako ne bi trebalo doći s velikim dekolteom ili prekratkom minicom na promociju, međutim, današnje vrijeme donosi nova pravila, a od svega je najvažnije da odjenete ono čime ćete pokazati što za vas predstavlja diploma i u kojem smjeru želite nastavati dalje. Želite li izgledati moderno? Želite li ovim činom uploviti u ozbiljniji poslovni svijet? Želite li pokazati da ste odrasli? Sve to možete pravim odabirom odjeće i frizure za promociju.  Ovaj dan ostat će vam u pamćenju, a neka vam ga obilježi i odjeća, šminka i naravno frizura.

Olivia Sanabia imala je promociju i prekrasnu valovitu kosu. Ispod kute odjenula je veselu haljinu većeg dekolteta i prilično kratku, a opet uz kutu je sve izgledalo jako ljupko i pristojno.

Frizure za promociju

Valovi su najpopularnija frizura za promocije. Izgledaju vrlo efektno, istovremeno i ozbiljno i razigrano. Baš onako kako bi osoba na promociji trebala izgledati. Valovi u kosi odličan su odabir bez obzira na dužinu kose, tako ih možete napraviti i ukoliko imate kratku kosu, bob frizuru ili dugu kosu. Ako imate valove tada kapu možete navući na čelo tako da vam trokut prekriva polovicu čela, što je standardni način nošenja kape za promociju.

Ukoliko imate kratku kosu i razbarušenu frizuru ili šiške, bez obzir na dugoj ili kratkoj kosi, standardno nošenje kape gdje će biti navučena do sredine čela nije moguće, ali i dalje možete nositi kapu za promociju na vrlo efektan način. Uzmite u obzir da ćete možda imati problema sa spadanjem kape, te razmislite unaprijed o načinu kako biste je eventualno mogli namjestiti da ne spada ili pomoći ukosnicama da savršeno stoji na željenoj poziciji.

Na frizure sa šiškama kapa teže sjeda ali nije nemoguće imati dobru frizuru i šiške. Napravite probu nekoliko dana ranije, da biste znali kako će se vaše šiške ponašati kada na njih stavite kapu.

Glatka fenirana kosa vrlo je jednostavna opcija za frizure za promociju. Ovakvu frizuru neće vam pokvariti kapa, a kapa će moći savršeno sjesti na glavu. Jedino što trebate obratiti pozornost da nakon skidanja kape prođete rukom kroz glavu i provjerite da vam neki pramen kose nije ostao stršiti na glavi.

Ukoliko želite super efekt i jako posebnu frizuru koja može parirati frizurama kakve nose mladenke možete se odlučit za neki tip polurepa koji će biti prilagođen činjenici da dio vremena trebate nositi kapu. Za ovakve frizure uvijek prethodno napravite probu, kako vam kapa ne bi padala, te na taj način ne biste sebi zakomplicirali promociju.