24 travnja, 2024

Moda

Moda za djevojke koje kreiraju modne trendove.

Kako razviti osobni modni stil

Da biste razvili svoj osobni modni stil za početak morate upoznati sebe. Kroz odjeću se možete povezati s onim pravim ja, a takva odjeća će vam najbolje pristajati jer ćete je nositi sa samopouzdanjem...

Kako razviti osobni modni stil

Da biste razvili svoj osobni modni stil za početak morate upoznati sebe. Kroz odjeću se možete povezati s onim pravim ja, a takva odjeća će vam najbolje pristajati  jer ćete je nositi sa  samopouzdanjem.

Osobni stil je odraz onoga što jeste kroz odjeću. Odjećom odražavate vaš ukus, interese, želje, inspiraciju, podrijetlo i svoju povijest.

Moda i stil su dvije različite stvari, ali povezane. Moda predstavlja odjeću i izgled popularan u određenom trenutku. Stil izražava vašu osobnost, a može biti moderan ili nemoderan. Moda vam daje inspiraciju, ideje i mogućnosti, a stil predstavlja ono što odabirete od ponuđenog.

Da biste izgradili osobni stil potrebno je mnogo pokušaja i pogreški, pa se nemojte brinuti ako nakon određenog vremena shvatite da vam neki stil koji ste njegovali ne odgovara. Također, kao što se ljudi mijenjaju mijenja se i stil. Teško da ćete isti stil imati s 14, 24 i 54 godine.

Neka odjeća može biti savršena, ali ako ne odražava vašu osobnost i ako se vi u njoj ne osjećate dobro, neće vam pristajati. Trik je u tome da ne morate imati određenu odjeću da biste izgledali dobro, nego iz onoga što je moderno da odaberete ono što najviše pristaje vašoj osobnosti i figuri.

Netko je seksi u kratkoj haljinici animal uzorka, netko u širokoj košulji i dugoj suknji, a netko u trapericama i pamučnoj majci.

Koji su arhetipovi stilova:

Klasični
Dramatični
Trendi
Romantični
Sportski
Bohemski
Urbani

Naravno vi možete imati svoj ili vaš stil može biti kombinacija nekih, ali u svakom se možete osjećati dobro, privlačno i zadovoljno sobom.