Kako razviti osobni modni stil

Kako razviti osobni modni stil

Da biste razvili svoj osobni modni stil za početak morate upoznati sebe. Kroz odjeću se možete povezati s onim pravim ja, a takva odjeća će vam najbolje pristajati  jer ćete je nositi sa  samopouzdanjem.

Osobni stil je odraz onoga što jeste kroz odjeću. Odjećom odražavate vaš ukus, interese, želje, inspiraciju, podrijetlo i svoju povijest.

Moda i stil su dvije različite stvari, ali povezane. Moda predstavlja odjeću i izgled popularan u određenom trenutku. Stil izražava vašu osobnost, a može biti moderan ili nemoderan. Moda vam daje inspiraciju, ideje i mogućnosti, a stil predstavlja ono što odabirete od ponuđenog.

Da biste izgradili osobni stil potrebno je mnogo pokušaja i pogreški, pa se nemojte brinuti ako nakon određenog vremena shvatite da vam neki stil koji ste njegovali ne odgovara. Također, kao što se ljudi mijenjaju mijenja se i stil. Teško da ćete isti stil imati s 14, 24 i 54 godine.

Neka odjeća može biti savršena, ali ako ne odražava vašu osobnost i ako se vi u njoj ne osjećate dobro, neće vam pristajati. Trik je u tome da ne morate imati određenu odjeću da biste izgledali dobro, nego iz onoga što je moderno da odaberete ono što najviše pristaje vašoj osobnosti i figuri.

Netko je seksi u kratkoj haljinici animal uzorka, netko u širokoj košulji i dugoj suknji, a netko u trapericama i pamučnoj majci.

Koji su arhetipovi stilova:

Klasični
Dramatični
Trendi
Romantični
Sportski
Bohemski
Urbani

Naravno vi možete imati svoj ili vaš stil može biti kombinacija nekih, ali u svakom se možete osjećati dobro, privlačno i zadovoljno sobom.


Komentari

Odgovori

*