Massimo Dutti haljine 2022 – odličan izbor haljina za sve prilike

Massimo Dutti haljine
Massimo Dutti haljine

Massimo Dutti haljine – odličan izbor haljina za sve prilike

Massimo Dutti nudi odličan izbor haljina koje možete prilagoditi bilo kojoj prilici. Haljine su posebno ljeti popularan odjevni predmet. Praktične su jednostavne, prikladne za vruće ljetne dane, a uz malo truda dobijete brzo dobru odjevnu kombinaciju. Ove sezone su popularni animal print i cvjetni uzorci što je vidljivo i u kolekciji Massimo Dutti.

Massimo Dutti se pridružio brandovima u trendu održive mode te se često mogu pronaći haljine od 100% lana iz europskog uzgoja. Takav lan je uzgojen na prirodan način, bez umjetnog navodnjavanja te se proizvodi prema European Flax standardu.

Osim lana koriste se pamuk, svila, ali i haljine koje su kombinacija pamuka i svile. Haljine od pamuka i svile su odličan izbor za vruće ljetne dane, a lan je mnogima omiljeni materijal ljeti, ne samo za haljine nego i za druge odjevne predmete. Boje koje dominiraju u kolekciji haljina Massimo Dutti su neutralne, čak i kada su s uzorcima, one su uglavnom neutralne. Često se koriste bijela, crna, bež, maslinasto zelena, te nekoliko nijansi plave i crvena.

Moderne dužine u ovoj kolekciji su različite te obuhvaćaju mini, srednje, ali i duge haljine, no uglavnom se ne radi uskim haljinama, nego širim krojevima.

Kolekcija obuhvaća haljine s različitim uzorcima, od animal printa do cvjetnih, pruga ili geometrijskih uzoraka. Našiveni džepovi, remenje, kopčanje gumbima, volani su samo neki od detalja koji se izdvajaju na haljinama. Lepršave haljine su odličan izbor za more, plažu ili šetnje gradom.

Krojevi su ravni, zvonoliki, a često su sa strane prorezi. V izrez je vrlo čest u kolekciji, no prisutni su i drugi. Životinjski uzorak na haljinama spojen s krojem košulja haljine daje upečatljiv dojam. Klasičan okovratnik, zvonoliki kroj, bočni džepovi, sve su to detalji koji dorađuju izgled haljine. Cvjetne haljine dugi ili bez rukava su zanimljive i odličan ljetni izbor. Mogu biti u svjetlijim nijansama, maslinasto zelenoj ili crvenoj boji.

Massimo Dutti haljine ravnog kroja

Haljine ravnog kroja su upečatljive i jednostavne, bez obzira da li ih izabrali u jednoj boji ili s uzorkom. Prisutne su pruge, ali i cvjetni uzorci. Ovakve haljine se mogu odjenuti na različite načine, od toga da odjenete samo haljinu do kombiniranja s različitim remenjem koji će onda promijeniti kompletan dojam haljine. Na taj način ćete dobiti dva prilično različita looka s istom haljinom.

Massimo Dutti duge haljine

Duge haljine su odličan izbor za ljetne vrućine, a kolekcija Massimo Dutti obuhvaća haljine od pamuka, lana, kombinaciju pamuka i svile. One su lepršave, često s prorezima sa strane kao i s volanima. Bilo da su jednobojne ili s uzorkom, one su zanimljive te jednostavnim izborom samo haljine dobit ćete odličan look.

Massimo Dutti crne haljine

Crne haljine su često jednostavne, naglašavajući eleganciju. Crna boja je boja koja n izlazi iz mode, stoga s ovakvom haljinom ne možete pogriješiti.

Massimo Dutti košulja haljine

Košulja haljine su općenito ove sezone posebno moderne, te su i u kolekciji Massimo Dutti predstavljen e u zanimljivim izvedbama. Dužine su različite, rukavi često podvrnuti, bilo da se radi o ravnom ili zvonolikom kroju česti su prorezi sa strane. Oversized modeli prisutni u kolekciji Massimo Dutti mogu se odjenuti u ležernim varijantama bez remena, dok ih za druge prilike možete kombinirati s remenom. Ovakva promjena dat će potpuno drugi dojam haljini, a njenu iskoristivost povećati. Isto tako ovakve haljine možete koristiti kao haljine ili tunike preko hlača.

Massimo Dutti haljine iz Limited Edition

Haljine iz Limited Edition kolekcije obuhvaćaju haljine za sportski look s podesivom kapuljačom, od rastezljivih materijala, s visokim ovratnikom, bočnim džepovima i prorezom sa strane. Ali i haljine od ovčje kože, ravnog kroja s klasičnim ovratnikom, i kopčanjem naprijed.

Vezano:


Komentari

Odgovori

*