Kako izgledati dotjerano

Kako izgledati dotjerano

 

Vjerojatno mislite kako bi svatko tko ima dovoljno novaca da kupi skupu odjeću mogao izgledati luksuzno i otmjeno, međutim vjerojatno će vas iznenaditi činjenica da kada je luksuzan izgled u pitanju najmanje je važno koliko ste platiti odjeću.

– Poznavanje tkanina i briga o njima –

Ključ dotjeranog izgleda je poznavanje tkanina. U sintetici, bez obzira čiji logo imala na sebi nikad nećete izgledati dotjerano. Naučite raspoznavati tkanine, kupovati kvalitetne i brinuti o njima na pravi način.

– Kvaliteta uvijek ispred količine –

Nije bitno koliko odjeće imate, ako o njoj ne brinete pravilo i ona se gužva po ormarima, pomalo postaje derutnog i dojma i stanja. Kupujte manje odjeće, ali bolje o njoj brinite.

– Odjeća uvijek mora biti uredna –

Siromaštvo uvijek odaje neurednost i nebriga. Nitko vam neće zavirivati u ormar da provjeri koliko hlača u ormaru imate, ali ako niste uredni, ako na vašoj odjeći vise mucice i ona je zgužvana ostavljate dojam da je to što nosite najbolje i jedino što imate u ormaru.

– Dotjeran izgled je više od odjeće

Za dotjeran izgled bitan je svaki detalj. A urednost i higijena trebaju biti na visokoj razini. Trebate imati urednu frizuru, njegovane ruke i nokte, te biti mirisni.

– Modni dodaci su ključni

Kvalitetne cipele, torba i neki detalji poput sata i nakita najviše odaju koliko neka osoba ima stila.


Komentari

Odgovori

*