26 travnja, 2024

Moda

Moda za djevojke koje kreiraju modne trendove.

Kako izgledati dotjerano

Kako izgledati dotjerano

 

Vjerojatno mislite kako bi svatko tko ima dovoljno novaca da kupi skupu odjeću mogao izgledati luksuzno i otmjeno, međutim vjerojatno će vas iznenaditi činjenica da kada je luksuzan izgled u pitanju najmanje je važno koliko ste platiti odjeću.

– Poznavanje tkanina i briga o njima –

Ključ dotjeranog izgleda je poznavanje tkanina. U sintetici, bez obzira čiji logo imala na sebi nikad nećete izgledati dotjerano. Naučite raspoznavati tkanine, kupovati kvalitetne i brinuti o njima na pravi način.

– Kvaliteta uvijek ispred količine –

Nije bitno koliko odjeće imate, ako o njoj ne brinete pravilo i ona se gužva po ormarima, pomalo postaje derutnog i dojma i stanja. Kupujte manje odjeće, ali bolje o njoj brinite.

– Odjeća uvijek mora biti uredna –

Siromaštvo uvijek odaje neurednost i nebriga. Nitko vam neće zavirivati u ormar da provjeri koliko hlača u ormaru imate, ali ako niste uredni, ako na vašoj odjeći vise mucice i ona je zgužvana ostavljate dojam da je to što nosite najbolje i jedino što imate u ormaru.

– Dotjeran izgled je više od odjeće

Za dotjeran izgled bitan je svaki detalj. A urednost i higijena trebaju biti na visokoj razini. Trebate imati urednu frizuru, njegovane ruke i nokte, te biti mirisni.

– Modni dodaci su ključni

Kvalitetne cipele, torba i neki detalji poput sata i nakita najviše odaju koliko neka osoba ima stila.