29 ožujka, 2024

Moda

Moda za djevojke koje kreiraju modne trendove.

Robert Kurbaša zaštitno lice nove Galeb kolekcije proljeće/ljeto

U novoj kampanji model Nikolina Minovska i glumac Robert Kurbaša uvode nas u priču tradicije grada Omiša...

Robert Kurbaša zaštitno lice nove Galeb kolekcije proljeće/ljeto

Stigla je nova Galeb kolekcija proljeće/ljeto –  „ Vatreno sidro “

Uz prepoznatljive mornarske pruge Galeb u novoj sezoni donosi i modele crvene boje inspirirane idejom Vatrenog sidra – simbolom strasti stvaranja, tradicije i kvalitete.

U novoj kampanji model Nikolina Minovska i glumac Robert Kurbaša uvode nas u priču tradicije grada Omiša. Od morskog buđenja, do gradske šetnje i ljetnog kupanja predstavljaju modele koji izlaze iz udobnosti doma na gradske ulice.

Muški asortiman uz donje rublje i pidžame sadrži i kvalitetne majice s ruskom kragnom. U novoj kolekciji predstavljen je i model polo majice s ispletenim prugama u jednom komadu koji osigurava udobnost i kvalitetu postignutu vrhunskom tehnologijom Galeb pletionice.

Već gotovo sedamdeset godina Galeb, kao dio grupacije Tekstilpromet, ulaže u inoviranje procesa pletenja i razvoja dizajna, prelijevajući majstorsko znanje iz generacije u generaciju. U procesu pletenja Galeb koristi samo najkvalitetnija vlakna kao što su pamuk, viskoza, modal i mikromodal.

Galeb uz nove uzorke donjeg rublja najavljuje i elegantnu sezonu udobnih crvenih i malih crnih haljina  koje će probuditi  ženstvenost svake žene. Klasični krojevi vrhunske kvalitete izrade odlično pristaju različitim oblicima tijela. Uz jednobojna pletiva dostupni su i modeli prožeti razigranim cvjetnim uzorcima, poput zvonolikih hlača koje uz top istog uzorka čine savršen ljetni kombinezon.

Dašak novog života dobio je model tradicionalne ženske pidžame iz vlastite arhive prošlog stoljeća. Gornji dio s čipkanim detaljima može biti i odličan ljetni top.