Što boja kupaćeg kostima govori o vama

 

Što boja kupaćeg kostima govori o vama

Odabir boje kupaćeg kostima ovisi o modi, ali i osobnim preferencijama, pa boja kupaćeg kostima koju ste odabrali za ovu sezonu, govori mnogo o vašem trenutnom raspoloženju i emocijama.

Crna

kupaci-kostimi-15

Vjerojatno u ovom trenutku tražite zaštitu od bilo kakvog oblika negativnosti. Vi ste neovisna osoba, koja voli kontrolu, a ne želite nepoznanice i eksperimentiranje.

Zelena

kupaci-kostimi-3

Trenutno vam treba ljubavi i nježnosti. Ne želite se skrivati, a drugima dopuštate da vas čitaju kao otvorenu knjigu jer se ne sramite svojih emocija.

Žuta

kupaci-kostimi-4

Zaželjeli ste se neovisnosti i vrlo ste izbirljivi kod odabira društva. Radije ćete biti sami, nego uključiti se u nešto što vas ne zanima.

Plava

kupaci-kostimi-5
Treba vam smirenosti i značenja, a ne samo zabave. Na plaži uživate u samoći, razmišljanju o onome što se dogodilo, te uživate u smootkrivanju.

Crvena

kupaci-kostimi-6

Ambiciozni ste i natjecateljski raspoloženi. Željni ste dokazivanja i voljni se uključiti u raznorazne aktivnosti.

Narančasta

kupaci-kostimi-7

Uživate u druženjima i okupljanjima. Raspoloženi ste za zabavu, vrlo zanimljivi i znate kako privući pozornost.

Ljubičasta

kupaci-kostimi-8

Spremni ste pomoći drugima i više usredotočeni na one oko sebe, nego na sebe same. Pripazite da vas drugi ne iskorištavaju.

Ružičasta

kupaci-kostimi-9

Treba vam nježnosti i pažnje. Ne ustručavate se brinuti za druge, ali očekujete jednaku pažnju zauzvrat.

Tirkizna

kupaci-kostimi-2

Suosjećajni ste s visoko naglašenom kreativnošću, ali i modno osviješteni. Ne skrivate svoje namjere, a jednako ponašanje očekujete i od drugih.

Bijela

kupaci-kostimi-10

Volite se prezentirati na najbolji mogući način. Pripazite da ne postanete opsjednuti izgledom, jer se na plaži potrebno i opustiti.

Siva

kupaci-kostimi-11

Hladni ste i suzdržani, ali drugi se na vas mogu osloniti. Odličan ste organizator i pobrinut ćete se da sve ide prema planu.

Zlatna

kupaci-kostimi-12

Ako ste se odlučili za zlatni kupaći kostim vjerojatno ovo ljeto zračite karizmom, osobnošću i individualnošću… Drugi će se u vašem društvu osjećati odlično.

Ostavite komentar

*