OGLAS

Moderne frizure za žene starije od 50 godina

Objavio ožujak 23, 2011

Moderne frizure za žene starije od 50 godina

Iako ni jedna pristojna gospođa ne bi iz stana izašla u trapez hlačama ili kaputom kakav je nosila prije dvadeset godina čini se kako je s frizurom drugačija stvar.  Iz nekog nepoznatog razloga mnogo žena starijih od 50 misli kako su njihove frizure vječito moderne, te kako je ono što im je pristajalo s trideset mogu nositi i sada ili još češće misle da kakve su frizure viđale na damama starijim od 50 prije 30godina da ih one sada trebaju nositi.

Frizura nije ništa drugačija kada je moda u pitanju od bilo kojeg odjevnog predmeta.

Žene u zrelim godinama znaju što im pristaje i naučile su kako održavati određeni stil, pa kao i uvijek kada je moda u pitanju, ne trebate je slijepo slijediti, ali svoju frizuru trebate prilagođavati trendovima. Naravno u skladu sa svojim stilom, preferencijama i crtama lica.

Kada napunite 50 više ne trebate maratonski trčati za modom, te ne morate panično prilikom svakog šišanja eksperimentirati, ali morate svaku godinu ili dvije malo prilagoditi svoj stil novim trendovima.

Kakve frizure nose poznate osobe starije od 50:

Oglas

 

 

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Current month ye@r day *

OGLAS
Facebook