50 frizura za žene srednjih godina + Kratke frizure po dobi – za mlade i za žene preko 50

50 frizura za žene srednjih godina + Kratke frizure po dobi – za mlade i za žene preko 50

Ispod su:

  •  Ideje za moderne frizure za kratku, dugu, bob poludugu i dugu kosu za žene preko 50 .
  • Kratke frizure za djevojke i mlađe žene

50 modernih frizura za žene preko 50 godina

Kako starimo struktura kose se mijenja, pa boje kose ili frizure koje smo mogli nositi prije nekoliko godina, jednostavno više nisu za nas. Ispod smo naveli 50 modernih frizura koje su prikladne za žene preko 50 godina, a frizuru za sebe odabrat ćete prema stanju svoje kose i preferencija.

Moderne frizure za kratku kosu za žene preko 50

Kratke frizure za žene srednjih godina nešto su jednostavnije od mladenačkih frizura, koje su nešto živahnije i hrabrije, budući da mlade žene više vole isprobavati nove frizure i stilove.

Mnoge žene označavaju brojku 50, razdobljem kada su se stabilizirale. To je vrijeme kada napokon imaju više vremena posvetiti se sebi i uživati u životu. I dok se neke žene preko 50 odlučuju za veliku promjenu, većina ih voli pronaći frizuru koja im odgovara prema tipu kose i životnom stilu, a koju zatim mogu tek malo mijenjati i modernizirati s vremena na vrijeme.

Bob  frizure za žene preko 50

Ako je vaša kosa i dalje zdrava možda je bolje odabrati neku verziju kraćeg boba ili poluduge kose nego kratku kosu, budući da je dužu kosu uvijek jednostavnije fenirati i održavati urednom. Šiške su općenito odlična ideja i čine da svaka žena izgleda mlađe. Kosa žena srednjih godina izgleda odlično kada se postupno šiša, pa razmislite i o stepenastim frizurama.

Frizure za poludugu kosu za žene preko 50

Frizure za dugu kosu za žene preko 50

Moderne kratke frizure za djevojke i mlađe žene

Kratke frizure obično su frizure čija je duljina prednjih pramenova do oko uha, tako da se u kratke frizure ubrajaju i kraće bob frizure. Kratke frizure postale su popularne dvadesetih godina, zatim su na neko vrijeme iščeznule, da bi se opet vratile u modu 1953. s Audrey Hepburn. Nakon toga kratke frizure dio su svakodnevnice i nisu izlazile iz mode sve do danas. U svakoj sezoni  uz duge  i poluduge frizure imamo i moderan tip kratkih frizura.

Iako općenito ne bi trebalo biti razlike u frizurama mlađih, žena srednjih godina i starijih žena, one u stvarnosti postoje. Mlađe žene sklonije su isprobati novije trendove, a žene srednjih godina su vjerne klasičnom stilu. Zbog toga smo u prvom redu izdvojili novije kratke frizure koje smo mogli viđati na poznatim osobama u posljednje vrijeme. Ukoliko tražite nešto klasičnije, pogledajte i frizure ispod, koje su također ažurne i moderne, ali nešto neutralnije.

Ostavite komentar

*