OGLAS

Zara

Objavio travanj 8, 2011

Zara proljeće – ljeto 2011.

[smoothgallery]

Zara

Zara je poznati modni španjolski brand u sklopu Inditex Groupe koja je vlasništvo Amancio Ortega. U sklopu ove grupe su i brandovi Massimo Dutti, Pull and Bear, Oysho, Uterqüe, Stradivarius i Bershka.

Zara postoji od 1975. godine, a karakteristično za ovaj brand je da ne ulažu u promociju nego u širenje i povećavanje broja prodavaonica. Najveći uspjeh Zara je imala krajem osamdesetih kada se ovaj brand počeo širiti i izvan Španjolske. Prvo je otvorena Zara prodavaonica u Portugalu, potom njih nekoliko u Americi, a vrlo brzo se proširila u Francuskoj.

Svake sezone Zara nudi nove kolekcije koje prate glavne modne trendove, imaju kvalitetu, ali i dalje cijene Zare su pristupačne.

Zara u ponudi ima žensku, mušku i dječju sa svim pratećim modnim dodatcima, kao i kozmetiku.

Zara se od sličnih brandova pokušava razlikovati brojnim kolekcijama i velikim izborom, godišnje ova kompanija nudi preko 11.000 različitih proizvoda što je daleko više od konkurenata.

Oglas

 

 

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Current month ye@r day *

OGLAS
Facebook