16 travnja, 2024

Moda

Moda za djevojke koje kreiraju modne trendove.

HTC CRO A PORTER već ove sezone postaje regionalni modni događaj!

U suradnji sa Ljubljanskim tjednom mode te Beograd Fashion Weekom u petak 8. travnja HTC Cro A Porter tim predstavlja novi regionalni projekt...

HTC CRO A PORTER već ove  sezone postaje regionalni modni događaj!

U suradnji sa Ljubljanskim tjednom mode te Beograd Fashion Weekom u petak 8. travnja HTC Cro A Porter tim predstavlja  novi regionalni projekt pod nazivom REGION .

Modna pista HTC CRO A PORTERA u Westgate Shopping Cityju  ugostiti će dizajnere iz susjednih zemalja okupljenih na projektu REGION  i tako najaviti buduću zajedničku suradnju. Već slijedeće sezone, odabrani hrvatski dizajneri u sklopu projekta REGION, predstavit će se publici u Beogradu i Ljubljani.

U petak 8. travnja tako ćemo imati priliku vidjeti radove ljubljanskih modnih dizajnera Zorana Garevskog i Nataše Peršuh. Zoran Garevski i Nataša Peršuh kao modne marke, a ujedno i kao modni tandem su trenutno jedni od najcjenjenijih brzo rastućih i perspektivnih imena na slovenskoj modnoj sceni, što dokazuju brojne nagrade i priznanja iz Slovenije i inozemstva.

Tamara Radivojević zvučno je ime  na beogradskoj modnoj sceni, a po prvi puta dolazi na HTC Cro A Porter. Dejan Despotović sigurno je jedan od najcjenjenijih avangardnih dizajnera u Srbiji i regiji, a svoj rad već je predstavio hrvatskoj publici prije godinu dana, također na ovom vodećem domaćem modnom događaju.

Kolekcija koju će nam pokazati Tijana Pavlov namijenjena je kozmopolitskom muškarcu koji prati i poštuje modne trendove, a svoj bunt i stav voli izražavati kroz odijevanje. Ne sumnjamo da će i hrvatskoj publici pokazati zašto je smatraju jednom od najcjenjenijih dizajnera za muškarce.

Srpski dizajneri Tijana Pavlov, Dejan Despotović , Tamara Radivojević te Ana Ljubinković svoju će odjeću izložiti i u jedinstvenom HTC Cro A Porter Showroomu koji posjetiteljima otvara svoja vrata u utorak 5. travnja točno u podne, a biti će otvoren svakog dana od 12:00 do 20:00 sati zaključno s nedjeljom 10. travnja.