28 ožujka, 2024

Moda

Moda za djevojke koje kreiraju modne trendove.

Kako nositi remen u sezoni jesen – zima 2021 / 2022?

Jedan od najboljih načina da istaknete svoj uzak struk je da stavite tanji remen u boji haljine. Tanki remen nosite na najužem dijelu struka. Takvim remenom ćete ostaviti vizualno mršaviji dojam.

Moderan remen u sezoni jesen – zima 2021 / 2022

Jedan od najboljih načina da istaknete svoj uzak struk je da stavite tanji remen u boji haljine.  Ali remen ima nevjerojatan učinak, želite li i prekriti širi struk, opet je isti savjet, da stavite remen.

Tanki remen nosite na najužem dijelu struka. Takvim remenom ćete ostaviti vizualno mršaviji dojam.

Remen ne treba uvijek biti na struku. Nošenje remena na bokovima, bilo na tunikama, suknjama ili haljinama vizualno produljuje torzo i daje ženama kratkog struka uravnoteženiju figuru.

Deblji remen možete spustiti prema bokovima, a to će pomoći da neutralizirate salo na trbuhu.  Spušteni remen srednje debljine ostavlja ležerniji dojam i cijeli look izgleda opuštenije. S druge strane dobar ovakav kožni remen na traperice i jednostavnu pamučnu majicu može „podići“ izgled i ostaviti uglađeniji dojam.

Istrpane majice nekoliko sezona nisu u trendu i vidimo povratak i uglađenog stila.

Ponekad uzorci na odjeći mogu sami po sebi biti previše napadni, a crni ili sličan tamni remen može uvesti ravnotežu. Ovakvo „razbijanje“ uzorka remenom funkcionira odlično kod svih oblika tijela.

Ukrasni remen čini vaš look još svečanijim i funkcionira kao komad nakita. Remen ukrašen nitnama ili drugim dodacima može značajno podići bilo kakav look i učiniti ga za nekoliko dobrih nijansi svečanijim.

Remen s nitnama svemu što nosite daje „rubni“ izgled. Trik je u tome da ostatak garderobe mora biti apsolutno bez nitni i vrlo uredan. Tako ćete i strogom poslovnom look ili svečanom dati dašak svoje osobnosti i alternativnog ili rock stila.

Slojevita odjeća ne pristaje svakome, pa se remenom može kreirati vrlo ženstvena silueta koju nema svatko. Ako želite izgledati mršavije uz slojevitu i vrećastu odjeću stavite remen na najuži dio struk.

Remen možete iskoristiti i kako biste spojili nespojive kombinacije zajedno. Remen će povezati takve komade.

Nište ne spaja svečanu odjeću i ležerne prilike tako dobro kao jednostavan remen. Da bi učinili look jednostavnijim i modernijim, stavite jednostavan remen na svečanu haljinu, te haljina dobiva potpuno opušteni dojam.

Koristite remen da biste istaknuli figuru oblika pješčanog sata. Neutralan remen neće ni popraviti puno ni pokvariti dojam, ali može vizualno oblikovati vašu figuru.

Ispod je 10 modernih dizajnerskih remena za ovu sezonu:

Chloe
Isabel Marant
Etro
Dolce&Gabbana
Versace
Burberry
Rag & Bone
Christian Louboutin
Versace
Valentino Garavani

Vezano: