Kako izgledati odlično u top trendovima za jesen – zimu 2021 / 2022.

Kako izgledati odlično u top trendovima za jesen – zimu 2021 / 2022.

Najbolji izgled ne znači i najmoderniji. Najbolji izgled znači da nosite ono što izgleda dobro na vama, te da znate naglasiti svoje adute, bez da izgledate kao žrtva mode ili da se previše trudite.

Kako postići da izgledate odlično?

– Svevremenski, sa stilom i pametno

Temelji garderobe poput crnih hlača, biserne ogrlice, bijele košulje su osnove i odličnog izgleda. Ne trebate imati pun ormar odjeće, nego nekoliko komada koje možete kombinirati, koji vam odlično stoje i u kojima se dobro osjećate.

– Ženstvenost

Povežite se sa svojom ženstvenom i razigranom stranom. Flertujte kroz odjeću i osjećajte se seksi.

– Osobnost

Usudite se odjeći dati svoj osobni potpis i različite aspekte svog raspoloženja, te životnog stila koji vodite, bez obzira što časopisi i modne piste sugeriraju. Kroz odjeću budite osoba kakva želite biti. Ipak, pripazite da ne zapnete  u nekom razdoblju, nije dobro ignorirati modne trendove. Da biste izgledali odlično morate ih uvijek znati, ali ih trebate pratiti kritičnim okom, te birati iz njih samo ono što vam se sviđa.

Ispod je 8 lookova  branda Talbots za jesen –  zimu 2021 / 2022. Svi oni izgledaju odlično iako su potpuno različiti. Vama će se svidjeti samo neki, a u tome se krije i bit odličnog izgleda, da iz mnogo toga što je moderno odaberete ono u čemu se osjećate odlično i u čemu izgledate odlično.

Top trendovi za jesen – zimu 2021/ 2022.


Komentari

Odgovori

*