Uz pravu odjeću izgledajte mršavije

Uz pravu odjeću izgledajte mršavije

Ako mislite da zbog toga što je vaš ormar pun crnih odjela i visokih potpetica zaista i izgledate mršavije, vrijeme je da promijenite svoj stav.  Crna boja nije jedini put do mršavijeg izgleda, postoji još mnogo toga čime možete doprinijeti da se u odjeći osjećate ugodnije i vitkije.

-1- Odlučite se za monokromatski izgled

Prvo, ako se odlučite za samo jednu boju izgledat ćete elegantnije, a drugo, nećete raznolikim bojama iscjepkati svoje tijelo da izgleda još krupnije.

-2- Prestanite se kriti iza šlampave odjeće

Sva odjeća trebala bi vam pristajati, ne smije biti ni prevelika, ni pretijesna. Nošenje vrećaste odjeće dodaje kilograme i čini vas debljima nego što jeste.

-3- Ne zaboravite modne dodatke

Modni dodaci su uvijek pametan izbor, jer odvlače pozornost od samog tijela, a pametnim izborom modnog dodatka u drugoj boji podići ćete vaš jednobojan izgled. Izaberite naušnice ili šal prema boji očiju, narukvice koje vam pašu uz lak za nokte, cipele i torbicu u kompletu jače boje ili sl. Ali nemojte nikako kombinirati sve navedeno.

-4- Birajte odjeću spuštenog struka

Neka hlače i suknje budu nižeg struka i bez nabora. Nemojte birati previše uske hlače, posebno ne traperice, jer ćete izgledati nabijeno u njima. Radije se odlučite za elegantne krojeve ravnih ili širih nogavica.

-5- Nosite remen

Remen s lijepom kopčom može odvući pogled od bokova, ali neka bojom pristaje uz odjeću.