19 travnja, 2024

Moda

Moda za djevojke koje kreiraju modne trendove.

Probudite divu u sebi za borbu protiv sivila

Nema nikakvog razloga da ne dopustite divi u sebi da izađe na površinu s malo modernijim stilom, trendi šminkom i dobrim nakitom...

Probudite divu u sebi za borbu protiv sivila

Probudite divu u sebi za borbu protiv sivila

Posljednjih mjeseci svi  smo zatvoreni u stanu daleko više nego bi trebalo i htjeli bi biti.  Zbog toga nije nerijetko da se osjećamo loše i bezvoljno, čak i kada trebamo izaći iz stana. Kao mali doprinos borbi za bolje raspoloženje  potrudite se oko svog izgleda kada izlazite iz kuće, pa makar i na kratko.

Nema nikakvog razloga da ne dopustite divi u sebi da izađe na površinu s malo modernijim stilom, trendi šminkom i dobrim nakitom.

Modni dodaci 

Prije izlaska iz kuće odabirete bar jedan uočljivi modni dodatak, bilo šal, rukavice ili kapu.

Klasični kaputi

Ako ćete sebe poštovati kao divu ne možete prebaciti preko sebe bilo kakav stari kaput. Ove sezone to mora biti  vrlo dobro očuvan, najbolje nov kaput ili kvalitetna perjanica. Ključ je u odabiru kaputa koji pristaje  uz vaše tijelo. Kaputu dodajte odgovarajući šal ili kapu sličnih nijansi.

Primjetna šminka

Zaboravili ste na šminkanje?  Vratite šminku na lice. Odaberite šminku koja će naglasiti sve vaše lijepe crte lica. Crveni ruž je također dobrodošao.

Torba

Torba ove sezeone jednostavno, na lijep način, služi svojoj svrsi. Raznolikost u teksturi čini je jedinstvenom, ali na vrlo decentan način.

Cipele / čizme

Svaka diva voli cipele, a ove sezone one su kvalitetnije nego ikad. Birajte kvalitetne kožne cipele ili čizme.

Kako biste upotpunili svoj izgled pri izlasku iz kuće ne zaboravite dodati komad nakita.

50 aktivnosti koje će vam vratiti dobro raspoloženje – 

50 aktivnosti koje će vam vratiti dobro raspoloženje