20 travnja, 2024

Moda

Moda za djevojke koje kreiraju modne trendove.

NIVEA Cro a Porter: Luka Grubišić

Kada se prije nekoliko sezona pojavio na NIVEA Cro a Porter pisti, mladi dizajner Luka Grubišić svojim talentom i modnom vizijom u vrlo kratkom roku stekao je status cijenjenog dizajnera...

NIVEA Cro a Porter: Luka Grubišić

Kada se prije nekoliko sezona pojavio na NIVEA Cro a Porter pisti, mladi dizajner Luka Grubišić svojim talentom i modnom vizijom u vrlo kratkom roku stekao je status cijenjenog dizajnera s jasno izraženim modnim stavom. U samo nekoliko sezona Luka se svojim radom i zrelom kreativnošću nametnuo kao ravnopravan član među tada već etabliranim imenima domaće modne scene. Svojim izrazito ženstvenim i seksipilnim kreacijama stvorio je prepoznatljiv rukopis i postao sinonim hrvatske urbane (street) modne scene.

Ove sezone modnoj publici i kritici ponudit ce balansirani spoj klasike sa izraženim seksipilom. Već prepoznatljiv “balon oblik” kratkih haljinica dominira i ovom kolekcijom koje u kombinaciji sa LukA T-shirt majicama dobiva  pravi newyorski street style look.

Ove sezone Luka je odlučio koketirati sa nekim novim materijalima igrajući se tako s vunenom čipkom što cijeloj kolekciji daje romantičan prizvuk. No, on i dalje koristi pamuk, svilu i druge prirodne materijale dok metalnim remenjem i opasačima naglašava struk. I ovosezonsku kolekciju karakterizira naglasak stavljen na konstrukciju i strukiranost modela kojima unutrašnji seksipil onih koje nose njegove kreacije dobiva poseban naglasak.

„Iznimno sam ponosan na ovu kolekciju…odvela me izvan granica moje mašte i u meni probudila neku jedinstvenu viziju i emociju. Moda je sama po sebi moja inspiracija, a put na koji me odvela je uistinu moje životno i profesionalno  putovanje na kojem želim biti…zauvijek“ kratko je izjavio Luka Grubišić.

 

Revija Luke Grubišića na rasporedu je trećeg dana NIVEA Cro A Portera BLACK u subotu 9. listopada u Westgate Shopping city.