18 travnja, 2024

Moda

Moda za djevojke koje kreiraju modne trendove.

NIVEA Cro A Porter: Anamarija Asanović

Kada je prošle sezone debitirala na pisti NIVEA Cro A Porter mlada dizajnerica Anamarija Asanović svojom hrabrom i odvažnom kolekcijom okupirala je pažnju modne publike i kritike. Da bi opravdala zaduženo...

NIVEA Cro A Porter: Anamarija Asanović

Kada je prošle sezone debitirala na pisti NIVEA Cro A Porter mlada dizajnerica Anamarija Asanović svojom hrabrom i odvažnom kolekcijom okupirala je pažnju modne publike i kritike. Da bi opravdala zaduženo povjerenje ove sezone zrelija i osvještenija odlučila je modnoj javnosti predstaviti se novim vizualnim konceptualnim ruhom.

Ove sezone otišla je korak dalje te osim svog rada odlučila je predstaviti i sebe. Vođena idejom da je moda igra i rizik odlučila je zaigrati glavnu ulogu u svojoj najnovijoj kampanji te razgolitila sebe i svoj rad na najiskreniji način. Naime, u vlastitim kreacijama stala je pred foto objektiv i tako sudjelovala u nastajanju serije modnih fotografija svoje kampanje za najnoviju kolekciju ‘THE WOODS’.

Kolekcija ‘THE WOODS’ namijenjena je mladim i hrabrim djevojkama koje vole opasnost, koje vole hodati na ivici, koje vole pomicati granice, koje se ne boje novih izazova. Suvremena je to djevojka koja nakon dana provedenog u šumi uskače u svoj DS3 i žuri na izložbu svog prijatelja konceptualnog umjetnika. Odjevena u laganu večernju haljinu i topli boho–chic kaput koja na ulazu ostavlja batleru dok uzima čašu pjenušca. Moderna pepeljuga iz šume?!

Uz Anamariju Asanović koja igra glavnu ulogu u sporednim ulogama kampanje ‘THE WOODS’ našli su se u ulozi fotografa Ante Burazin, make up umjetnice Marija Ban i službenog frizera Josipa Brandić.

Modna revija Anamarije Asanović na rasporedu je prvog dana ovosezonskog NIVEA Cro A Porter-a, u četvrtak 7. listopada, u Westgate Shopping City.