28 ožujka, 2024

Moda

Moda za djevojke koje kreiraju modne trendove.

Znate li na što nositi ženske Skechers tenisice kako bi izgledali trendi?

Tenisice su iz godine u godinu sveti gral ženskih ormara jer s nevjerojatnom lakoćom unose dozu zanimljivosti u outfit, a da pri tome ni ne govorimo koliko su udobnije od cipela. Iako Skechers svojim novim modelima oduševljava žene diljem svijeta, ipak su se neki modeli posebno istaknuli. Saznajte koji su to.

Tenisice su iz godine u godinu sveti gral ženskih ormara jer s nevjerojatnom lakoćom unose dozu zanimljivosti u outfit, a da pri tome ni ne govorimo koliko su udobnije od cipela. Iako Skechers svojim novim modelima oduševljava žene diljem svijeta, ipak su se neki modeli posebno istaknuli. Saznajte koji su to.

Tražite Skechers tenisice koje ćete moći nositi baš na sve? Evo koje izabrati.

Skechers tenisice su danas dostupne u čitavom dijapazonu najrazličitijih kombinacija boja, a pri tome ih krasi i atraktivan dizajn koji žene čini sretnima, bez obzira koji modni stil njegovale ili s kojom namjenom ih kupile. Tajna se skriva u dobrim performansama i udobnosti Skechers tenisica, ali i u širini dostupnih modela od kojih će bar nekoliko idealno odgovarati odjevnim kombinacijama. One se nose na skoro sve, neovisno nosile li najradije donji dio trenirke, omiljeni par traperica ili cvjetnu haljinu, a lako moguće je i da su jedne od rijetkih koje izgledaju sjajno kad se nose na pletenu suknju ili haljinu. Ove jeseni će pogotovo biti atraktivne tenisice u kombinaciji s pleteninom, baš kao što je i ovo godišnje doba poznato po svojem “cozy” efektu.

S tenisicama teško možete pogriješiti, no ako ste ipak neodlučne, savjetujemo vam da obratite pažnju na model Skechers Glam League koje će unijeti dozu zanimljivosti u vaš jesenski svakodnevni outfit, potom model Bobs Renegade Parade koje sjajno izgledaju nošene na traperice ili ukrojene hlače, a Skechers tenisice crne ili metalik boje dobro će vam doći i prilikom slaganja odjevne kombinacije za večernji izlazak. Osim što su Skechers tenisice dizajnom atraktivne, one pružaju i divan osjećaj vašim stopalima zahvaljujući tehnologiji koja je ugrađena u njih, a model iz snova s lakoćom ćete pronaći na https://ecipele.hr/c/zenska-obuca-skechers.

A postoje li ipak cipele udobne kao tenisice?

Tenisice danas zbilja nije teško kombinirati s ostatkom garderobe jer smo objeručke prihvatile trend da se mogu nositi baš na sve – od satenskih slip haljina do traperica, one imaju “ono nešto” što svaku odjevnu kombinaciju čini zanimljivijom. No, svaka je žena posebna za sebe, pa ako ste ipak vječno odane eleganciji i bez cipela se ne osjećate dovoljno lijepo u svakoj prigodi, onda izaberite one udobne u kojima ćete bezbrižno moći šetati i plesati. Što god vam srcu drago. Jedan od brendova poznatih po udobnim i kvalitetnim cipelama je svakako hiper ženstvena Marella. Salonke ovog brenda će vam u sekundi izdužiti figuru, a silueta će vam biti atraktivnija dok s ponosom hodate u svojim novim elegantnim cipelama. Popularne su one u bež nijansama, puderastima, kao i u vječnoj crnoj, a svoj novi par možete pronaći u ponudi na linku https://ecipele.hr/c/zenska-obuca-marella.

Sad kad znate koje tenisice i koje cipele odabrati, vrijeme je da ih uskladite s omiljenom torbicom. Cipela i torbica nikad dovoljno, ali ni savjeta kako ih uskladiti, pa vjerujemo kako će vam biti zanimljiv članak Najbolji trikovi uz pomoć kojih ćete vrlo lako uskladiti žensku torbicu s cipelama i kreirati savršen styling!

Sponzorirani članak