ELFSI otvorili drugo izdanje modne platforme Atelier

ELFSI otvorili drugo izdanje modne platforme Atelier

Ovih dana hrvatska metropola ponovno živi u pravom modnom duhu. Platforma Atelier Green Energy zaslužna je za dugoočekivani povratak hrvatskih i regionalnih dizajnera na modne piste, a prvu je večer obilježila samostalna revija proslavljenog tandema Tandarić Šekuljica, poznatijeg pod imenom ELFS. Spoj mode, glazbe, zabave te više od 400 zaljubljenika u ovakve manifestacije, bili su pravi recept za nezaboravno modno druženje koje će se nastaviti i večeras, u Paviljonu broj 9 na Zagrebačkom Velesajmu, a predstavit će se BiteMyStyle by Zoran Aragović, Jet Lag, Anamarija Asanović i Igor Todorović.

S obzirom da je ovogodišnji Atelier u znaku obnovljivih izvora energije, ELFSI su udružili snage s osječkom kantautoricom Akleom Neon, koja je, zajedno sa svojim bendom, bila zadužena za glazbenu kulisu. Nastupi ove nesvakidašnje umjetnice poznati su po aktivističkim porukama, a uz zvuke prve pjesme, na dugoj betonskoj modnoj pisti, započela je ELFS modna priča i to simbolično, u ružičastom tonu. Naime, ELFSI su je posvetili mjesecu borbe protiv raka dojke.

“Ovo je jedina roza kreacija u našoj novoj kolekciji, a njome smo željeli obilježiti mjesec borbe protiv raka dojke. Što se tiče same revije, odlučili smo se za slojeviti styling, kojim, između ostalog, šaljemo poruku da bi moda trebala biti zabavna i da bismo se svi trebali više igrati. Budite maštoviti, odvažni i zaigrajte se prilikom kombiniranja jer moda je prije svega igra“, – izjavio je Aleksandar Šekuljica.

Kroz pastelne boje, ELFSI su prikazali sva lica žene, od razigrane djevojčice do one koja je spremna za šetnju crvenim tepihom. Manekenke su bile slojevito stilizirane pa su tako sve prošetale u dolčevitama koje su skrivale kosu, gustim čarapama i sunčanim naočalama. Dominantni komadi i ovaj su put bile haljine, koje su različitih dužina, silueta i materijala. Bezvremenski klasični kaputi i jakne različitih boja zaokružile su predstavljenu kolekciju, a dvojac se poigrao i sa pletivima koji asociraju na zimu ali i lamea koji poziva na lude zabave. Kolekcija je predstavljhena s više od 30 ženskih te 3 muška modela.

Iz prvih redova, najnovije ELFS modele, pratila su brojna poznata lica iz društvenog života Hrvatske poput Bojane Gregorić Vejzović, Tihane Harapin Zalepugin, Matija Vuica, Nives Ivanišević, Viktorije Rađe, Marijane Batinić, Borne Rajić, Indire Levak, Tatjane Jurić, Mije Kovačić, Lejle Filipović, Josipe Pavičić, Mije Dimšić, Minee, Jelene Atabeyeki, Luke Nižetića, Marka Brajića, Nenada Korkuta, Dalibora Petka, Nevena Ciganovića te brojnih drugih.

Večeras će svoje nove kolekcije predstaviti BiteMyStyle by Zoran Aragović, Jet Lag, Anamarija Asanović, Igor Todorović, kao predstavnik Beograd Fashion Weeka te Ivica Skoko dok je subota rezervirana za unaesthetik, Martinu Herak, M.Fiction, predstavnike Ljubljana Fashion Weeka, Moranu Krklec i DeLight.


Komentari

Odgovori

*